CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 8 May 2016

PINE lagi uols..

Assalammualaikum..

Kemain lama tak menulis..aduyaiii

Bz mcm apa lg..sibukkn anak3, sibukkn opis, sibukkn rumah..dunia je banyak ni hewhewhew..
Ok rumah pine dah settle, tinggal 1-2 benda lg nk letak kt porch tu ha..ntah apa laki aku nk buat, sabor aje la aku ni..

Buat peminat pine, aku tunjuk sikit ye apa yg ada dlm bilik kami ni..100% pine..
Ni katil, simple je janji bole letak tilam #abaiknmodel  

Tak tinggi dan tak rendah sgt..


Ni wardrobe, open air namanya..konon ala2 IKEA la walaupunnnn..aku serabut bijik mata sbnrnya tp dah laki aku nak camtu, senang dia ambik baju..mmg byk space utk dia je, hat aku ada la 1 rak dan 1 tempat gantung..pppffftttt!!

  

Meja make-up kecik aje uols..simple aje sbb bilik ni kecik, buat besar2 nnt ambik space..
Janji segala mak nenek duduk dlm almari tu, aku tak npk hhheee


Deco takde apa lg..cuma tukar langsir baru, beli kt KAISON..suka :)

Bilik ni takde apa sgt, just ada TV, laundry basket, tempat hang towel, gantung gambar 1-2 frame..tak tau nk tambah aksesori apa, mgkn letak kapet dan bunga hiasan seketul dua..

Nnt aku try tunjuk seluruh bilik..

Ruang tamu dgn ruang TV pun nnt aku share ye..belum byk dekorasi lg..buntu kepala uols bila main dgn PINE ni, ntah camna nk deco aduhaiiiiii 

XOXO
 

4 comments:

lieyalatif said...

cantik waaaaa.... nampak sejuk tenang jek pada mata aku.... kalo berekon ni kejap jek dah sejuk suhu bilik tu.....

terus aku teringat philea resort kat melaka yg aku pi tu..die berunsur kayu laaa....mmg best...sejuk je mata ..... mmg rajin n gigih laki ko...tabik spring toing2 i hokeyyyy

salwana nordin @ che'wa said...

musim panas ni lieya, ekon pun tak berasa kkkkeee..

banyak benda nk di cantikkan lg ni..tp tu la perlukan kekuatan dan kekreatifan jugak ni hhhuuuu

mmg rajin laki aku bab ni..kengkadang naik menyampah jugak dgn minatnya yg bukan2 tu ha hhhaaaa

LYAfrina said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..cantiknya kak!
serius jeles tgk..nnti masuk elemen pokok hijau sikit2..cnfirm naik ruang ni.. beli pokok kecik ikea tu dh cantik sgt kak.

Husna Rahman said...

wahh amazingnya...cantik, kreatif, different dan cantik lah segalanya..tebaik!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...