CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 14 September 2012

hitam itu menawan..



Assalammualaikum...

Kisahnya beberapa hari yg sudah kot..

Balik umah aje tgk mcm2 benda dah disusunatur semula oleh raof a.k.a laki den..master room, bilik blkg..

Paling ketara hall TV ni ha..kabinet TV *beli kt ikea* yg lama sudah dibagi pd org, diganti dgn 2 rak tinggi kiri kanan pastu meja kecik utk letak TV..

still b'sepah belum b'kemas elok

Oooohhhhh kemain aku sayang rak tu :(..katanya dah tak elok padahala aku tgk ok je..bole letak dlm bilik hadi, mcm2 boleh simpan..buku, toys, beg..

Alasannya konon nk suprise lekatkn TV tu kt dinding tp last tak jadi bajet takde hhhhaaaaaaaaa..

Buat lagi nak suprise sgt kennnn...**rolling eyes sambil gelak2 syaiton dlm hati hhheeee**

Akhirnya aku terima la kenyataan rak tu takde..tp ok jugak sbb ruang TV ni npk lebih luas *umah iols kecik aje uols* pastu tak la nampak semak sgt dgn brg2 dia tu..smua nk sumbat kennnn...

Untuk meraikn kegembiraan aku, aku belikn kapet sbb aritu penah cakap kan kalo dpt kapet hitam ke merah ke lg best dan akhirnya aku pilih................

v




v







v







v








v






suprise la sgt



v






v






v





v





ye lah..






 

HITAM uollssss..bole???

Sbbkn bajet tak berapa nk ada tp gatai jugak nk beli so dpt la kapet cenonit aje..terus rasa bersalah sbb npk buruk bebenor nampak simen lebih banyak dr kapet..geli...apakah????

Tapi raof kata ok la..utk bersantai je..bukan nk buat kenduri doa selamat atas kapet tu..eh hover!

Sbbkn tak jadi nk lekat TV kt dinding, ruang yg kosong tu kena put s/thing la ye..eh apa nk letak ha?


**Tiba2 blurrrrrrrrrrrr**





10 comments:

Unknown said...

soh raof li besi sangkut tv tu online. laki aku beli puluh2 ringgit je online dr penang.bapak mahal kalo ko li besi sangkut tv tu kalo kat kedai ratus2 mahunye ~o~ *opis aku sblh ikea,miahahaha jom ronggeng jom*

Unknown said...

btw aku ni ct miahahahaha! ni acct laki aku,mls nk logout :P

salwana nordin @ che'wa said...

Aku tau ko :)..terer tak aku hhhhhaaaaa

Lantak dia aku maleh nk suh kang besi kemana benda lain plak beli..sakit mata aku je..

Oiiiii aku tringin nk pegi IKEA..sonok ko ct tiap2 ari cuci mata..kalo aku gamaknya tetiap ari tadah muka kt situ hhheeee..

Eh nnt bole kirim barang..bole dak?

ct said...

kirim brg susah sket.kalo ko drive g situ,aku bole la bwk ko ronggeng,aku tau jalan je,bknnye ade kete miahahaha! :P hikhikhik ;P

salwana nordin @ che'wa said...

Nk tunggu aku ke situ berjanggut ler hhhhuuuuu...weh best la ikea dekat :)

salwana nordin @ che'wa said...

Nk tunggu aku ke situ berjanggut ler hhhhuuuuu...weh best la ikea dekat :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

simple tp mmg menarik..
naik seri uols... =)

salwana nordin @ che'wa said...

Konsep dan bajet takde makanya itu aje lah hasilnya hhhhuuuu

lieyalatif said...

eh okey la ko...ape lak geli ngan kapet ciput tu...pada aku just nice dah tu...leh tahan gak taste ko deco2 yeak...cantik tau...kene ngan wallpaper ko pilih tu.....simple but nice.....

takpe ko, ade bajet lain tambah yg lain plak...buat sikit2...aku pun buat gitu gak...kalo sekelepuk mau botak pale...lain laa kalo kite ni bini tokey balak hahahaahah...tau order jek wakakakaakakak.....

yg pasti, mmg hitam itu menawan ko!

salwana nordin @ che'wa said...

Hhhhhaaaaa...gitu la bila umah takde bajet pastu konsep pun takde tp tringin nk melawa hhhuuuuj...

Tu la bila ada duit sket baru beli dan deco..kalo beli sekali mmg tak dpt lah kan kecuali la.aku kawin ngan anak menteri wahhhhhhh over gitu hhhhhee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...