CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 21 April 2016

masih lagi pasal PINE

Assalammualaikum..

Masih lagi rumah chewa dan pine..bole??

Sorry le kengkawan tak cukup masa nk melawat rumah kengkawan..i is sibuk kan hapa pun tak tau hhhaaaaaaaaaa

Now marilah jenguk ruang bilik iols yg sekangkang semut aje ni uols..dah seminggu proses memPINE bilik..

Gambar ni masa 70% siap, now dah 95% siap..tinggal nk touch up a few things..


Yg penting tak nak serabut sgt, semua benda simple dan tak besar sbb sesuai la dgn bilik aku yg kecik ni..


Wardrobe semua pakai pine, katil pine, meja make up pine..aduhaiiii ko ghase???

Korang rasa ok ke? ini taste laki aku sgt, aku tak masuk campur sbb tak brapa minat bbbaahhaa..90% decoration semua laki aku ngan budak tukang tu..


Aku akan masuk campur gak tp itu kemudian lepas semua berkemas, bersusun..meantime aku peratiiiiiii je dulu hhhaaaa

Buat peminat PINE nnt aku tunjuk one by one ruang yg dah siap ye..

Kpd kawan2 yg pandai mendekorasi rumah, plzzzzzzzzzzzzz share dgn aku deco yg sesuai utk rumah PINE ni bole tak???

Seriously, iols tak pandai uolssss :)

4 comments:

Usmi Hikma bt Rusfan said...

wah.... mesti cantekkk ni...

salwana nordin @ che'wa said...

TQ QEMA..

ok la utk umah kecik mcm kami ni, npk luas :)

ko pine lover tak?kalo suka bole join hhheeee

hainom OKje said...

Cantiknya...... Nampak kemas tapi modalnya mesti besarkan CW..... hurmmmm cancellah kalau cenggitu hihi

LYAfrina said...

waaa..tantekkkk kak,,
x sabor nk tgk hasil bila dh siap..share ye kak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...