CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 29 November 2012

bila anak demam


Assalammualaikum..

Dua hari tak bersiaran..nak bersiaran dr umah tp cer tengok si kakak..kemain mengadap laptop..ate camna aku nk hapdet dr umah..cer citer..cer citer..


Iols menjaga anak sakit uols :(..kita ambik MC sehari pastu ambik cuti sehari :)..itulah guna cuti iols..nasib ada baki dihujung2 tahun ni utk kecemasan katanya..hewhewhew!!!

Awatif demam..rasanya start hari ahad dia tak sihat tp tu la simptom2 nk demam tu takde sbb sehari sblm tu bukan main sakan kami window shopping dr 1 mall ke 1 mall hhhheeee

Dia pun mcm biasa la, kalo tak diam mmg bukan dia..siap berlumba lari dgn abg dlm mall..tak ke hangin aku!oiii anak sapa ni??

Ahad tu pun ok lg tp pukul 3 pagi dia bangun muntah, rasa badan panas..hhhhhmmmm tetiba je..

Tak sanggup nk bg mak jaga sbb takut dia merap langsung mak tak buat hapa..mak aku ni plak jenis cepat kesian, bila budak nangis2 takmo makan ubat langsung tak dibaginya..


Dah la anak3 jenis kena berperang kalo nk suap ubat..apa ingat makpak nk bg makan racun ke nak oiii!!!

Sudahnya bior aku jaga sampai sihat :)
 
Eh tp sonok jugak duduk kt umah dgn gegurls saje..abg adi takmo duduk ngan adik2nya..bagusssss tak payah berzikir kt ibu boring la, takde game la bla..bla..bla..

Makanya aku anto aje ke umah opah..main la puas2 ngan pakchu ye!

Alhamdulillah..awatif dah agak sihat..tak demam..tp batuk selsema kahak still ada lg..hhhuuuuu...

**persiapan sekolah dah selesai, tinggal yuran2, pendaftaran dan buku2 saja..hhmmm begitulah bila ujung2 tahun hhhuuuu**




Tuesday, 27 November 2012

2

Assalammualaikum..

Wahhhh tanjat gegurl ye..apakah dgn no 2 itu..jgn gelabah sgt, baca je sampai abih hhhaaaa


Bila penyakit M dtg beginilah..kejap b'update, kejap berhabuk blog ni..kemalasan yg boleh mendatangkn penampor kt muka je hhhhhaaaa...


Lama tak citer pasal awatif a.k.a wawa..td tgh belek2 kalendar, rupanya smalam genap anakanda 1thn 10 bulan..

Panjang umur murah rezeki lg 2 bulan nak masuk 2 tahun pun dia, 2 thn ok!!!..#ok mak sedih tsk..tsk..tsk..

Entah apa yg aku sedihkn pun tak tau..sepatutnya bersyukur anak3 terus membesar dgn baik hhhuuuuu..

Ye alhamdulillah...

w/pun agak brutal tp tetap main doll..ada aku kesah!

In Shaa Allah..genap 2 thn nnt baru aku update milestone dia..next yr bebeh!

In Shaa Allah next yr ada jugak a few things yg nk dibuat utk dia..

Salah satunya mgkn potty training tp tu la cakap pun tak brapa nk terang, camna aku nk train..hhhhmmmm

Sekejapan je masa berlalu..baru je terasa2 dia ditolak2 kluar doc dr perutaku!phhhewww..

Bukan main malu nk kluar ye..sampai kena ditolak2..bila dah kluar kemain AKTIF tak malunya..fuh..fuh..fuh..#lap peluh!

*ada rezeki kita sambut ye..ohhhhh rindunya bau ucuk acam yg sedap wahhhh*




Thursday, 22 November 2012

RESEPI TRIFLE (2nd time)

Assalammualaikum...

Blog sudah bersiaran spt biasa :)..teknikal prob sudah dibaiki sendiri hhhuuuu..sapa nk tolong?suh raof langsung la..'duniaaaaa je smua ni'..# sentap!

Eh kita tak kacau org lah..sapa yg nk baca silakan, kalo tak nak pun tak sapa yg paksa pun..betoi dak?

Ok tgk tajuk pun dah fahem..soka ati korang la nk sebut mcm mana pun, iols tak marah uols hhheeee..

Ye saya tau melambak2 resepi trifle ni kt pasaran tp buat yg malas nk godek2 dlm tenet mcm haku, aku share la resepinya..boleh??

Aku pun ambik resepi dr beberapa blogger yg femes amos :)..lain org lain resepinya so try aje lah :)

Bukan apa sometime ada a few blogger yg tak kedekut sharing resepi, yg tu korang bole copy paste, ada jugak blogger yg tak bg copy paste, ha yg tu korang pikir la byk kali ye..ye..ye..

Tapi apa kejadahnya tak bg org share resepi tp beria2 la ko blogkn kan..kan..kennnnn..

Ok mgkn dia ada sbb so 'jangan berburuk sangka' :)

Senang2 lawat je blogger masakan sure dr A to Z korang dpt ilmu :)

Eh kemain jauh mukadimah..triflenya dah kemana..ok back to our topic TRIFLE..jgn takut resepi amat mudah, bahan2 senang dicari..#dasar pemalas, resepi pun kemain cari yg simple hhheee

Kali ni aku rajin dan byk masa so kita buat step 1 by 1 okies..

BAHAN2 MENTAH *mentah..apakah???*


Gula, kristal jelly (cap nona dan apa2 perasa pun boleh), susu cair, tepung kastad, swiss roll cake dan buah2an / fruitcoctail..confirm ada kt dapur tu..

CARA2 BUAT

Bahagikan kpd 3 step :)

STEP 1



Potong kek mengikut ketebalan yg anda suka..jgn terlalu tebal atau terlalu nipis..then susunkn dlm apa2 bekas..sbbkn kita tak ada bekas yg cantik boleh nampak tu makanya guna aje loyang..pun bolehhhhh..

Make sure penuhkn setiap ruang yg kosong ye..ada resepi yg jirus air cocktail atas kek supaya lembab tp aku tak buat..resepi pertama dulu aku buat, utk resepi ke2 ni aku tak buat..

STEP 2

Dlm bekas lain masakkn puding..masukkn 3 sudu tepung kastard (penuh merumbu2), 1 tin susu cair, 1 tin air dan gula aku letak dlm 6-7 sudu..


Dah masukkn smua, kacau hingga sebati then masakkn atas dapur dgn api yg perlahan..jgn b'henti mengacau sampai likat ye..kalo tak jaga takut hangus hhheee

Bila dah likat masukkn trus atas kek tadi..aku suka kastad sbb rasa kastad..wooiii ?????


Ok ketepikn dulu..bg dia sejuk..lepas dah agak2 sejuk, susunkn buah2an atau kalo guna fruitcoctail korang taburkn aje fruit atas kastad tu, jgn simbahkn dgn airnya sekali..#tanjat gegurl tau!


Susunan peach ikut sokahatilakitirijirandepanumah koranglah ye hhhhaaaaaaa

STEP 3

Paling senang..masakkn kristal jelly 1 bungkus..kalo tak tau jgn panik menggelabah tak tentu pasal sbb blkg kotak dah bgtau cara memasak itu jelly..

Satu bungkus = 2 cwn air (400ml)

Sblm tu jgn ditanya 'agar2 biasa bole guna tak?'

Jawapannya..

1. Utk yg pertama kali jgn la nk menderhaka pd resepi, ikut je nak..hhiiihhiii..
2. Namanya bukan trifle lagi..mgkn 'agar-agar ku sayang'..hhhhaaaaa




Biarkn sejuk seketika..dlm kes aku yg bangsa tak menyempat, 2-3 minit trus curah dlm loyang tu..makanya b'kedut2 la kastad iols uols..very theeeeee...

Dgn berakhirnya curahan jelly tu makanya siaplah triffle kita..done!

Ok lepas tu boleh chill dan esoknya bole bawak utk majlis potluck anda!hhheee


Senangkn..aku pun 2nd time buat baru menjadi sikit sbb sblm ni guna resepi 1 lagi, kastad terlalu cair..mcm tak best je..kali ni aku kurangkn air, kacau kastad bg likat betul2, kek tu aku tak simbah dgn air coctail..alhamdulillah just nice..

Try and error adalah perkara biasa dlm memasak kan :)

Ok selamat mencuba..

**nk merasa makan dan buat lasagna pulak**


quick update

TEMPORARY OUT OF SERVICES

AKAN KE UDARA DALAM WAKTU TERDEKAT

wahhhh gitu...gambo dlm picasa dah terlalu penuh..need to delete, baru bole upload gambo lain hhhhhhuuuuu

Tuesday, 20 November 2012

seminggu..

Assalammualaikum...

Alhamdulillah...hari ni lebih kurang seminggu hadi bersunat..kejap je ye..tp si alya tak abih2 menanya abgnya..

'abang sunat lg ke?lamanya abang bersunat, abg asyik pakai kain je, knapa kote abg mcm bola lg?kenapa bla...bla..bla..'

Ayyooolahhh...kipoci la kakak..

Adik je relax *relax lerrrr sgggtttt*

'bu..akit..abang(silent G)..akit..'

Pastu relax je dia berdiri depan abang..time tu mmg scaryyyyyyyyy...:P


pakai kain pelekat, duduk t'kangkang lg..eh sopannya kauuuu!!!

Luka pun dah makin kering, tinggal kopeng2 *eh betoi ke kopeng?* kt kulit tu..

Alaaa korang paham kan..kalo kita ada luka pastu kering, kulit yg kering tu aku panggil kopeng, ada fahem hhhhaaaaaaa..*tu dia explanation*

Bila dah camtu makpak trus blur tak tau nk buat apa hhheeee..nk cuci lg ke, biorkn aje ke..last wassap dgn member mintak opinion..

Katanya..biorkn aje nnt kopeng tanggal sendiri..aku pun tak leh imagine camna tanggal sendiri..serius blur!

Tapi raof still cuci sikit2 dgn air suam sbb belum kering betul2..pastu kawan pejabat cakap boleh sapu minyak angin..lg cepat kering..kopeng2 tu bior tanggal sendiri..hhhhmmmmm blur lagi..

So pagi tadi kita simbah je dgn minyak..mudah2an dgn izin Allah cepatlah baik..In Shaa ALLAH :)

Dlm 2 hari lepas dia dah bole jln, kalo tak t'kangkang2..tp still pakai kain, tak naknya pakai sluar lg..ngilu lg kot..

Smalam jugak dia start tido dlm bilik..malas nk gantung2 kain dah..bayangkn sblm ni bila tido, kain tercabut dr gantung pastu tido meniarap..lesak jgn cakap ler..

Jenuh dibetoikn..firstly kena check kote la takut bleeding..huhhuuuuh

**aku pun tak tau la sakit ke dak kotenya**

Jd mangsa bapaknya ler..kena tendang sesaja..makanya smalam berangkatlah tido ke katil sendiri ye nak..

Hari ni jugak kami tak jaga ikut shift dah sbb hadi pun dah sihat, pastu raof banyak hal nk diuruskn..

Duduk lah umah opah ye..dah seminggu tak kluar umah, naik kete kemain jakun tetiba..

'bu..lamanya adi tak naik kete..rinduuuuuunyaaaa'

Ewahhhh..baru seminggu, mak kau dulu 60 hari relax je hhhheeeeeeee...

**mlm ni nk buat triffle utk potluck esok..yummyyy**


Monday, 19 November 2012

terapi minda w/pun duit takde..ahakssss

Assalammualaikum..

Nak citer pasal hari minggu aritu takde apa yg menarik pun melainkan menjaga org 'berpantang', mengemas rumah, memasak..bla..bla..bla..**yawn**

Kenduri 2-3 jemputan pun i tak follow uolssss..hhhuuuuu..

Makanya meh kita godek2 gambo apa yg ada dlm folder ye dak...jadinya layan lah citer kami ke ekspo perabot..

Sumpah citer ni dah basi giler..2 weeks ago ok ahakksss!!!

Ni bukan lagi termuntah tercirit dah kot hhhuuuuu...ok takpe kita teruskan..hari tu kami sesaja menjelajah ke ekspo perabot..


Duit takde tp apa salahnya jln2 cuci minda katanya hhhheeee..

Lebih kurang sejam lebih jugaklah si raof tu menanya itu ini kt amoi tu ha tp lastttttt nan ado tak beli hapa pun..

Tp jauh disudut hatinya tu nk beli konsul TV..nasib tak beli sbb hall TV kami tu kecik bebenor mmg tak muat, pastu duit tak brapa nak ada jugak.. **menguap lagi ** hhheeee


Takpe bang..belum ada rezeki :)..kalo tetiba awak beli kang ada je mulut ternganga..

Tak padan umah kecik mampu plak nk beli segala benda alah tu..bukannya murah, mahal nokkksss!!!

Oleh itu kita mampu bergambo aje dulu..*come in my dream baby ffuhhh** ahakkkss!!


Kerusi merah yg alya duduk tu mmg santek..hadi suh beli..byk ensem muka kau! again must remember umah kecik space takde so selamat duittttt hhheeee...


Meh kita bergambo dekat meja makan plak..yg ni mmg idaman aku..mana taknya, meja makan 4 kerusi dr IKEA yg kami dah guna selama hampir 8 tahun tu tak penah berganti pun..very the old fashion hhhhuuuuu...

Ni kalo tak ingat dapur kecik tringin gak nk hangkut meja makan 8 kerusi tu ha..**bajet duit banyak anak ramai gitu..bole**

Pastu merayap2 sket..


Eh jumpa plak dgn kerusi buai ni ha..berkenan jugak, letak luar bole letak dlm pun bole..sbb ingatkn rumah kecik, space takde so forget it!

Merayap2 lg..awatif dah start cranky sbb demam so kita duduk dulu..biorkan bapaknya saje yg cuci mata..aku tak larat dah..


Bila dah tak sihat, kurang lah aktifnya..kalo takkkkkkkkkkkk..


Ni abang dan kakak tgh baikkkkkkk punya bergusti ye korang..mentang2 adik tak larat nk join..eh tp bagus jugak tak join, kalo takkkk kt situ jugak naik hantu aku!

Kang pecah segala benda kt situ..sapa yg nk b'tanggungjawab..ha menjawab lah kamu ye anak2!!!

**Ohhhh bila la nk cuti2 malaysia ni?**

Thursday, 15 November 2012

pengalaman pertama selalunya sakit :P

Assalammualaikum..

Hari ni sambung balik kisah berkhatan si hadi..ha'a tak abih2 lg nokksss..lg tak citer lg aku tak puas ati, tak bole tido, tak lalu makan..bole??? kkkeeeee


Ok yg ini muka ada senyummmmm...on the way nk ke klinik..kemain seronoknya ye..jap gi kau tau lah ye nak..hhheeee

Ohhhh...dah besor anak ibu..anak dah makin muda, makpak plak makin tua rasa hhuuuhhuuuu....

 ready utk bius

Eh tetiba dah duk atas katil dlm klinik pun hhheee..aku dan raof saje yg teman, adik2 sila duduk umah opah kejap ye..korang dah bersunat :P

Bapaknya tu ingatkn pengsan tgk darah tp sbbkn anak gagah jugak tengok, cer kalo aku operation dulu mati hidup semula pun tak kan masuk operation room tau!

Tp takpe dia penenang anaknya yg tgh gelisah..usap2 kepala, selawat..lg kau nk menangis hadi!ggggrrrrr...

Back to hadi..menangis tak dia?eh kalo tak menangis bukan hadi la ok!time bius menangis pastu siap berdrama time operation tu..aku yg mula2 rasa nk sedih terus tabah kau..geram punya pasal!

**dlm hati kesian jugak tengok hhuuuu..mgkn sakit sikit kot**

Alhamdulillah dlm beberapa minit *lupa dah tgk jam sbb sibuk geramkn hadi hhheee* dlm 20 minit smua settle kot..

Skang kaedah berkhatan mudah jugak..guna laser, kelim kulit tu sket bg cantik pastu yg best tak payah balut2 derrr..sonang kojo den..aku part nk bukak balut then cuci scary ok!

Kos dlm RM120.00 aje..

Settle smua baliklah kita ke rumah sendiri..


Budak bertuah di hari pertama..baru lepas menangis kesakitan..bius dah abis kot..lepas makan ubat baru ok :)

Pastu letakkn dia depan TV lgggggg ok! whole day kartun je kau kan..

Kami decide jaga sendiri ikut shift..kalo boleh tak nak menyusahkn mana2 pihak :) lgpun raof biasa menjaga anak3 sakit..bagi ubat, mandikan, cuci luka..i'Allah dipermudahkn Allah :)

Aku pulak menguruskn makan minum, baju bajan, tempat tidur dll..as usual kennnn..

Alhamdulillah setakat ni segalanya berjalan baik..yang penting hadi cepat sihat dan luka pun sembuh kering..yg lain2 takmo pikiaq dah hhhhuuuu...

Tp scary jugak bila memikirkn respon adik2nya tu ha..

Alya..tak abih2 tanya kenapa kote abang mcm bola! **eeerrrkkkk**

Awatif..dia tau abgnya sakit tp time dia mengusik berdiri depan abangnya lg scary ok! **ffuhfuuuhhhuuuu**

Kannnn...begitulah pengalaman pertama, walupun sakit tp pengakhiran biasanya seronok betoi dak? :)

** tak sabor rasanya nak cuti2 malaysia**

Wednesday, 14 November 2012

majlis berkhatan anakanda hadi

Assalammualaikum..

Ada yg masih bercuti ke? kita takde cuti2 pjg derrrr..cuti pun nk abis dah, jdnya simpan sket utk waktu2 kecemasan katanya, tak reti2 hhhhuuuuu...

Ok tgk tajuk dah paham kennnn...

Tak abis2 kebizian mak hencik ni sebenornya tp alhamdulillah selesai jugak kenduri & berkhatan hadi makanya tak la pening sgt kepala ni hhhuuuuu...


Eh hadi dah bersunat? ye sayangggg...alhamdulillah selamat sudah kena potong si hadi tu hhhheeee..lega mak ok!

Kisah sunat tu kita up entry lain ye..hari ni kita nk citer pasal kenduri berkhatannya hadi itu, buat dekat umah mertua..

Kami decide buat hari isnin, bukan hari minggu..sbbnya? ntah takde sbb pun hhhhaaaaa...selasanya pulak si hadi trus sunat..

Jemputan dlm 300 org tp yg dtg dlm 200 je..maklum lah hari bekerja dan cuti sekolah kan :)..

Sehari sblm, berkampung sekejap umah mertua sbb nak packing goodies dan hias pelamin utk anak bujang saya :)

Goodies pun saya buat ngam2-200..tak hias kebabom sgt just simple packing homemade cake dan kuih muih sket..

Pastu adik ipar kita buat apam polkadot, makanya packing skali dgn homemade cheestart..alhamdulillah cukup utk jemputan :)


Buat simple aje utk budak yg diraikan..idea bersama mak mertua, kita dan adik ipar :)..



Hadi bukan main seronok lg sbbnya bla org dtg smua sedekah duit kt dia..alhamdulillah kumpul2 dpt dlm 500 ratus jugak..

Eh bukan main senyum kau ye nak..esok kau tau la hhhhhaaaaaaaaaaa

Kalo ty dia nk buat apa dgn duit tu..mmg konpem nk beli segala mak nenek gadget yg ada skang..

Eh sorry ye nak, bak sini! tau la makpak engkau nk buat pelaburan duit tu, bukan utk org lain, utk kau jugekkkkk hhhhhiiii...


Eh meh bergambo dulu dgn abang adi ye anak2, nnt seminggu tak leh main kejor ngan abang hheeee..kiri tu alya, kanan tu kazen depa..akis dan airis..

Selepas doa selamat, dlm pukul 12 gitu ramai tetamu sampai..makanya silalah menjamu selera ye..


Kalo sebelah perak ni biasanya  org yg diraikan mmg ada makan beradab katanya..negeri lain saya tak tau..

Lauk pauk yg dihidang pun kemain over, siap ada ayam golek la, ikan la, kdg2 udang, sotong smua ada..mcm pengantin..

alya & akis jd pengapit abang...bagussss..

Tapi si hadi ni dlm byk2 lauk tu, gulai tempoyak ikan keli jugak yg dia gemor *feberet*..mmg dia request nk makan gulai tu, pastu nk opah je yg masak, aku dia tak nak..finnneeee!*sentap dah mak kau*

Dah tu makan dgn nasik minyak plak..uuuuuwww..ko mampu?


Mana yg tak muat makan kt luar boleh makan kt dalam jugak..boleh gak jd peneman si hadi tu ha..

Dalam pukul 3 smua selesai..alhamdulillah..

Lega sgt2 abis dah kenduri..tp still sakit kepala bila fikir esoknya si hadi nk bersunat kt klinik plak..maklumlah pengalaman pertama kami..camna nk handle, sakit ke, pantang ke bla..bla..bla..

Esoknya........bersambunggggg...**gedik eh hhhhaaa**

Monday, 12 November 2012

akhlak terbaik katanya..

Assalammualaikum..

Cerita sgt2 dah basi okies..ahad minggu lepas derrr..

Sorry mak hencik sgt2 bz uolssss..ni pun bukak tutup bukak tutup..lastttt tak karang apa pun hhhuuuu...

Ahad minggu lepas majlis penyampaian hadiah alya :)


Kali ni sekolah depa buat simple aje..start cepat abis pun cepat..baguusssss..esoknya ada lagi tp utk smua PASTI (utk kedudukan 1-3)..alya tak join sbb periksa dpt no 4..hhiiii..

Mana tak dpt no 4, org lain tgh pulun buat, dia buat jugak buat dekkk..byk soalan tinggal pastu jd nazir melawat kawan2..ggggrrrrrrr..nasib la baru 4 thn huh!

Lepas ucapan segala mak nenek, bebudak bernasyid pastu baru penyampaian hadiah :)..

Alya tak dpt hadiah akademik tp dapat Akhlak Terbaik..eh bagus rupanya akhlak budak ni kt sekolah, eh kt umah lagiiiiiiiiii baikkkkkkk ye nak! *mata ke atas*


Dlm pukul 11 gitu lepas menjamu selera yg sentiasa meletop makanya balik lah kita..wawa pun tak brapa sihat tp as usual tetap tak diam!


**maknya tgh nebes anak nk bersunat t'ari ni hhhuuuu**

Wednesday, 7 November 2012

menghijaukan bumi..

Assalammualaikum..

Ya Allah...rindunyaaaaaaaa..:)

Lately sgt2 sibuk dgn urusan anak2, diri sendiri, suami dan keje..dah ujung2 tahun ni plak biasa lah dgn kursus tak abis2..hhhhmmmmm..

Makanya marilah kita mulakan dgn 'ku lihat hijauuuuu'..gitu..

Minggu lepas, bila?..jgn ditanya lupa sudah, lokasi?..di kilang..kami smua menanam pokok2 bunga..nk menceria dan mencantikkn kilang katanya..

Eh sonok pulak rasanya..mana tak seronok, setiap sorang diwajibkn menanam pokok bunga sendiri..pasu kena beli, bunga beli / bawak sendiri..tanah kilang sponsor :P



Dlm pukul 10 bermulah aktiviti menanam..aku pagi2 tu jugak baru la hegeh2 pegi beli bunga ngan raof..tp tak beli pun sbb adik yg jual tu bg free gift kt aku..**raof kan selalu ambik bunga kt dia :)**

Kali ni tak kisah la tangan panas ke tangan sejuk ke, keras ke lembut ke menanam lah engkau orang ye..**termasuklah aku yg confirm2 tgn keras dan panas hhhuuuu**

Cara2 menanam nk kena bgtau jugak ke?eh..eh..eh..hantam saja lah janji bunga tu tertanam elok dlm pasu ye dak? hhheeeeee

Sekejapan saja buatnya..dpt la dlm 15 pasu gitu, susun cantik2 pastu siram ye..

Oh lupa pulok..acara pecah tanah dirasmikan oleh our Big Boss la..currrlaaasssss kau siap ada perasmian padahalllllllll kilang kecik saje :P


Nak tengok tak bunga kita? tarrraaaaaaaaaaaaarraaaaaaaaaa..*tak payah tarara sgt pun takpe kot*


Hambik! dalam byk2 bunga..bunga taik ayam jugak yg aku pilih tp versi besor sket kot hhheeeee..eh tp aku rasa ni kacuk la sbb tak la busuk sgt pun hhheee

Berbungalah kau wahai bunga..jgn malukn tuan sendiri ok!

**fuhhhh siap gak 1 entry arini :)**

Friday, 2 November 2012

ntah apa tajuk yg sesuai katanya...


Assalammualaikum..

Berhabuk dah umah den ni gara2 lama tak m'hapdet katanya kkkeeee..seminggu ada kot kan..


Kita bz la uols..bz la sgtttt kan!

Mood pun merewang2 uolsss!!!

Malas pun ye!

Dgn kursus, dgn exam anak2, dgn raya, dgn kerja2 umah jgn cakap ler hhhuuuuu...

Eh korang kesah ke?????auuuwwww..

Bila keadaan dah tenang baru kita update one by one..eh rindunya kt korang smua :)

**hari anugerah alya, kursus, majlis berkhatan**
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...