CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 24 May 2016

meh layan pic yg ada..

Assalammualaikum..
Random photo pulak ye uols..malas nk menulis lettewwww!!!

Pic 1
Buatkan jadual utk alya ngan hadi..rasa mcm terlambat je rasanya, org lain anak masuk djh 1 dah ada jadual blajar kkkkaaaaaa..tp serius la, bila ada jadual ni waktu blajar tu lebih proper..aku suruh ikut hari2 so time exam tak la kelam kabut baru nk buka buku..kalo tak abis solat maghrib terus bukak TV..kepantangan dah aku skang bbahahaaaa..

No rest? ada la uols, byk waktu rehatnya tu, bljar pun bukan straight berjam2, sejam setengah pun jadilah kan..  



Pic 2
Revision time..bilik dan meja study ada masing2 tp bila hariminggu mmg blajar atas lantai..bukan apa senang aku monitor 3 org sekaligus..sambil lipat kain bole ajar kan :)


 Pic 3
Bbq stimbot masa Mother's Day aritu..hari ibu so laki aku kata ibu la kena belanja..what???ye la jenguk dlm purse ada RM50..baki pandai2 la korang top-up bbbahahaaaa..

Nasib la mkn dekat restoren biasa je,bukan shabu2 so tak mahal mana :) 

ppssttt..lieya ko hari2 bole berstimbot..syoknya kan :)

 

Pic 4
Laundry area..tempat sempit tp gagah nk berdeco gak..shelf tu aku mintak amir letak pine, sblm ni ada rak kecik tak muat segala mak nenek stok sabun dan pewangi..tukar gini lebih senang,kemas dan jimat ruang kt mataku la..

Skang dah deco sikit2 tempat ni bg meriah sikit :)nnt tgk kt ig ye..


Pic 5
Kepak ayam dekat restoren 'boat noodle'..wei tak faham???kepak ke ni???tulang je aku tgk korang..dlm kepala duk bayang kepak ala2 instant dlm plastik yg selalu kita beli tu..

Aritu nak nangis ke nak gelak aku pun tak tau...tak sampai hati nk mkn bila tgk anak3 mcm tak cukup hhhaaaaa..mknn lain inc mee pun biasa2 aje..so kesimpulannya takmo mkn dah kot kt sini hhhaaaa


 Pic 6
Memborong bunga KAISON aritu..menggila lakibini dgn brg2 KAISON hhhaaaaa...laki aku skang takmo tanam bunga dah uols, dia beli yg plastik letak luar..ko ghase??

Malas aku nk bertekak..aku ckp bole beli tp cari bunga yg npk real w/pun plastik gitu..

Ok..tamat!

Happy Reading!!

4 comments:

LYAfrina said...

waaaa...bgus sgt kak ada jadual camni.. bru tersuusn,..pnh buat jdual.. tp mula2 j rajin folo..pastu terbabas.haha.. kna istiqamoh n konsiisten.. esp..maknyer la kna istiqamah guide ank folo jadual tu.. cuma stakat ni..tiap2 ari ada buat latihan..esp math.. bgntung pd wktu n keadaan...

bgs revison time beramai camtu... meriah je nampak... fasya revison dgn mamapapa dia je..hehe

paling suka laundry area...nnti deko2 wall dia kasi cun..msti ceria kak..

aduyaiiiiii... tu bukan kepak tu..tulannngggg tu..teruk sungguh la!

LadyBird said...

Banyajnye gambar.. Gambar yg kat mesin basuh tu lady suke.. Klu x mesti xtersusun kn.. Idea yg bgs.. Nnti ldy sgst kt hbby..

Salam jumaat chewa. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

LYAfrina said...

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir & batin

Love,
Lya Afrina ;-)

lieyalatif said...

ko mmg dah pencen ke wa blog...jgn le wa tinggalkan aku tekontang kanting...ecewahhh ahahahaah..cepat update citer raya ko..walo hanya letak sekeping gambo ....

**selamat hari raya buat ko sekeluarga ye wa.... maaf zahir dan batin...mane tau ade tersalah kata sepanjang komen2 di blog masing2 kan heehehehehe....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...