CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 1 December 2015

set bersalin mampu milik..meh cuba!!

Assalammualaikum...

Ini bukan iklan berbayar ye..just nak promote Set Bersalin mampu milik di abad ini..

Set Bersalin Afiat..

InshaaAllah produk set bersalin ni kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan yang penting produk 100% tempatan.

Satu set ada 10 item utk digunakan selama 44 hari..inshaaAllah berbaloi!

Set bersalin afiat 


1. Pil Jamu Afiat
2. Pati Afiat Balm
3. Minyak Afiat
4. Makjun Bawang Putih (pil)
5. Tali Pembentan Afiat
6. Akar Kayu Periuk Afiat
7. Barut Afiat
8. Bedak Hangat Afiat
9. Feminine Care
10.Gel Mandian Serai Wangi


10 produk yg diproses secara tradisional mampu mengembalikan kesegaran tubuh anda selama 44 hari selepas bersalin.

● Bedak Hangat untuk memanaskan badan ibu selepas mandi.
● Minyak Afiat untuk sakit2 otot dan sendi.
● Pati Afiat untuk mengeringkan pusat bayi.
● Barut untuk mengecutkan rahim.
● Pil Jamu Afiat untuk menguatkan badan dan memberi tenaga.
● Akar Kayu Periuk untuk memberi tenaga dan membuang segala darah kotor.
● Makjun Bawang Putih untuk melancarkan perjalanan darah.
● Gel Mandian Serai Wangi mengandungi serai wangi untuk kesegaran semasa pantang.
● Feminine Care untuk penjagaan kebersihan di bahagian intim anda.

Pada kengkawan yang masih tercari2 produk utk digunakan dlm pantang marilah cuba set bersalin ini ye..

Pada kengkawan yang nak promote pd kengkawan lain pun silalah..Allah jua yg dpt membalas jasa anda!

Pada kengkawan yang berminat nk jd agen pun bole!Masyuukkkk jugak kan :)

Pada kengkawan yang tak nak beli 1 set ttp nk beli loose pun bole..bgtau aje!! 

Pada kengkawan yg tak berpantang tetapi nk menjaga dalaman pun bole jugak dapatkan a few item dalam set ini.

Oh lupa harga RM105 termasuk gst dan yang paling best FREE POSTAGE!!!!!!!!

BERBALOI SGT UTK PEMBELI ONLINE!!

UTK PEMBELI WALK IN KE KIOSK2 ATAU KEDAI2 HARGA MENGIKUT PENJUAL YE.. 

Sebarang oder atau pertanyaan ke:

call @ wa @ sms 
018-5772558
012-5202558
011-20505151

fb : Rejecy Sembilantujuh

Nampak mcm banyak no kan..dont worry, org yg sama..SAYA & SUAMI aje tu! hhheeee

Marilah cuba sbb ketiga-tiga anak saya guna set ini..inshaaAllah berbaloi :)
 

3 comments:

LYAfrina said...

owh..ada set bersalin jugak ..biasa suka guna minyak afiat dia..time lenguh2 badan,,

akak boleh la nk test set bersalin ni nnti.. hehe

salwana nordin @ che'wa said...

oooo lya biasa guna minyaknya ye..tqsm

ada set bersalin jugak..antara set yg termurah nnt lya nk test just pm/wa akak ye hhheee

tlg la promote kengkawan kot2 nk try ..Allah je balas budi baik lya :)

tiga lalat said...

mugo dipermudahkan ., ;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...