CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 7 September 2015

bilik hadi


Ini bilik anak bujang saya..

Pun sama..kecik je..in fact lg kecik dr bilik gegurls..hhheee

Tp sbbkn ko bujang trang tang tang sorang je, ok la utk besor itu ye hadi..bilik besor pun bukan tau jaga elok2..maknyaaaaaaaaa jugak yg kena check tahap kebersihan hari2 pppfffttt!!!

Tak byk perubahan sgt kami buat dlm ni..

Cuma katil tu sblm ni lain, tu swap dgn mak mertua..kalo korang perasan kt patung spideman tu ada cermin tinggi, sblm ni duk dlm bilik gegurls..


Kita pindah dlm bilik ni sbb hadi pun takde cermin..senang nk bersiap..kalo maknya nk OOTD pun kena masuk dlm ni bbbahahaaaa

Actually nk citer pasal cadar..lately, kita suka bebenor dgn plain cadar..

Npk simple dan tak serabut..pehtu mix and match je dgn comforter/selimut yg ada..bilik gegurls pun nk letak plain jugak..

 

Boleh tahan mahal gak kan..aku beli utk hadi tu pun RM 49.90..1 set cadar, booster dan pillow..*lappeluh*

Ok ke gini ke guana?

 

4 comments:

Usmi Hikma bt Rusfan said...

cantik simple...
rasa bilik anak ko sama besar bilik anak bujang aku... huhuhu tgh pk nak deco gak ni...

salwana nordin @ che'wa said...

less is more qema..wahhhaaaahhaa

anak aku hadi ni tak bole sarat sgt, bukan reti nk jaga bilik..tgk rak pun dah penuh dgn segala mak nenek fail..

ko pun tgh pening ye?hhheee..

ala budak lelaki simple aje udah janji kemas dan bersih..warna pun kena sesuai jugak..blue, yellow, green nice

hainom OKje said...

Okje pun suka gak ngan cadar plain....boleh match ngan cadar corak ek.....cantik hijau tu...rasa bersemangat nk tido hihi

salwana nordin @ che'wa said...

cwa pun fall in love dgn plain cadar dah skang..tgh giat nk mengumpul ni, bajet pun kena giat kumpul jugak hhhuuuu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...