CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 4 August 2015

photoshoot 2015

Assalammualaikum..

Lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak photoshoot kt luar..ntah ngape thn ni raof ajak..

Eh..marilahhhhhhhh..
Sbbkn dpt suami yg suka benda2 klasik, kete kena klasik, tempat pun kena klasik kononnya..hambik mmg shoot kt bangunan terbiar lama giler dan semak samun semata..

Photographer kengkawan raof jugak..freelance..harga pun kengkawan hhhaaa..



Time ni dia suruh berlakon, konon2 aku merajuk sbb dia asyik sayangkn kete mininya je..berpusing2 bijik mata nk dptkn expresion merajuk tu..oooiiii tak reti arrr berlakon..

Kalo betul2 kejadian tak payah suruh mmg menjadi hhhaaaaa


Hoooiiiii panas giler time ni..kwn raof suh bersandor kt dinding ni..konon2 vintage sgt padahal matahari depan muka kot..

Ada 1 gambo tu siap dia suruh tenung depan..mmg kelabu mata hitamku lah!
 

Dlm ni sejuk sikit sbb matahari tak masuk, tu yg awatif bg kerjasama sikit..

Actually gambo banyak tp banyak jugak ku tapis sbb awatif buat hal la dia..memula tu ok la bg kerjasama pehtu dah malas..alasannya panas..

Lgpun mmg panas berdenting waktu ni..padahal baru pukul 10 pg..adeehhhhh...

Melecak2 celah kangkang..ayooo
 

Itu yg mata tak bole bukak memasing, nak2 hadi..bila senyum dgn mata2 sekali senyum... si awatif buat hal tu..suruh pose apa pun tak nak..gggrrrrrrrrrrrrr

Jadilah..asal ada kenangan..

 Gambo studio pun ada..pentamak sgt semua nakkkkkk hhhhaaaaaaaa..tp belum siap lg..

Ntah mana nk letak pun tak tau la aku..wall of frame dah penuh..

8 comments:

LYAfrina said...

kereta n baju sedondon..serius, cantik belaka pic2... rasanya next year kena hired photographer jugak..bru puas hati kan...
kat studio pon ade ..mananya??tunjuk laaaaa

salwana nordin @ che'wa said...

kebetulan kete warna sama lya..thn depan jgn di catnya kaler lain ikut tema sudah hhhaaa

kwn asben ni photographer jugak..freelance..tp boleh la, asal gamba cantik dan murah hhhaaaa..

lgpun bebudak tak bg kerjasama sgt susah la hhhuuuuu

kt studio belum siap yang..nnt eh..

Pn Qema said...

amboi kemain berphoto shoot.. apapun serius cantik...

Bunda a.k.a KN said...

Bukan main lagi dia sedondon dgn kereta sekali color turqoise....

lieyalatif said...

sumpahhhhhhhhhhhhh lawooooooooooo waaa!! aku suke juta2 kali....

dasat kooo...mcm retis2 dah ni hah...prop keter klasik hah....aku props bubbles jek kooo tau tak haahahahahaha...aku suke laa suasana situ....rumah lama.... keter cun...patu kene plak ngna tema baju biru ko tu...mmg lawo wey..... ko kene pilih yg lawo2 tu kene kanvas kan...gantung kat dinding umah....berseri2 wall umah oiiii......

aku pun suke pshoot time pukul 10-11 tu...matahari tu lawo tau...efek gambar nanti lawoo jek..sebab terang semula jadi....

soo nora bagi 5 bintaaaaaaaaaaaaaaaanggggg hahaahahah

salwana nordin @ che'wa said...

QEMA..laki nak kita layan aje la..hhhiii

BUNDA..kebetulan npk sama dlm kete, hakikatnya baju tu soft blue, kete turquoise hhheeee

LIEYA...tq..tq..gitu aje la pose yg mampu kitaorg buat..dgn panasnya, dgn peel bebudaknya..aduhaiiiii..eh ko aku baru kalo matahari mencanak2 gambo jd elok kkkkaaaaaaa...

aku ni kalo bole nk cari tempat redup je..nk bukak mata pun kemain seksa..rupanya utk fotografer elok ek?hhhaaaa

laki aku ada 2 kete mini, kalo ikutkn dia semua nk diangkut..mmg kalo ada yg elok2 nk dikanvas tp tu la ada je yg tak semengah hhhuuuaaa..

Aty_Fared said...

prop kereta comel tu menambah seri..cantik gambar.. :)

salwana nordin @ che'wa said...

tq aty :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...