CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 30 November 2014

join class





Assalammualaikum..

Alhamdulillah..selamat dah mendaftar utk anak2 program cuti sekolah ni..bermula harini sampai la 18/12/14 nnt..


Lokasi tak jauh mana pun..dekat masjid je..kami anto alya ngan hadi..duduk rumah b'2 pepagi pun buat apa kan..buang masa..

Kekangan masa makbapak pun ye sbb mlm baru dpt mengaji dgn aku semua..siang blajo dgn guru lah ye..lebih afdal..
 
Awatif duduk nursery la..belum waktu nk join benda2 camni..

Begitulah..thn lepas, hanto tusyen dgn adik cikgu sekolah Pasti alya..thn ni advance sikit la..yuran pun up sikit la hhhiiii

Buat masa ni, aktiviti islamik je yg ada kt sini, teringin jugak nk anto kelas yg buat aktiviti baking ke, cooking ke, painting ke..tp kt sini nan ado!so apa yg ada kita hadaplah!

Its ok..yg penting ilmu yg dimanfaatkn..

Ok..in shaaAllah ujung bulan nnt kita gi vacation ye!!!ibu dah isi borang cuti..approve je belum..eh???

Eh..anak korang join aktiviti apa? mesti mcm2 yg best kan?

T__________T
 


4 comments:

lieyalatif said...

bagus wa...kalo ade program mcm nie mmg patut hantar...takpe duit boleh cari...ilmu tu yg susah dicari...lagi pun cuti sekolah ni aktivit budak2 balik2 tgk tv...rimas dibuatnyer kan..... so ade akviti mcm ni mmg bagus...ade jugak pengisian ilmiah dlm cuti2 dieorg...cuti plak sebulan stgh tu..takkan nak languk tgk tv semate kan.......

yg kecik tu nak buat camne sila ke taska yeak heheeheheheh....mcm dayyan laaa...ape nak buat dok le taska....kalo tgk akak2 nye tak pakai baju sekolah die jeles je hahahaahhah

LYAfrina said...

alhamdulillah..ok lah tu hantar dia org xtvt mcm ni..
kalo ikutkan lya lg suka htr kelas mgaji or kafa.. tp kat sini lya x jumpa..
last year ada jugak kem ibadah, tp thun ni dia buat kem y mcm asya join tu.. maybe sbb tak nak budak2 bosan sgt n nak budak2 lebih enjoy.

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

bestnya tgk sume org antar anak2 ke program cuti sekolah..saya tk jumpa lg aktiviti mcm tu kat cni..zara plak sibuk nak dok umh bbsitter adik2 dia so mmg mainnnnn jela sepanjang hari..hukhuhkhuk

salwana nordin @ che'wa said...

itulah kt sini program ni je yg ada so marilah kita rebut peluang kan :)

lily kalo zara tak nak usah dipaksa kang lain pulak citernya hhhiii..akak ni sbb budak berdua tu duduk di rumah je, kerjanya bergaduh, tgk tv, main game..ada kem ni terluang masa sikit pepagi tu kan..

maklumlah kita ni bekerja jarang ada masa utk anak3 kan..kesian jugak dgn diaorg..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...