CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 18 September 2014

Kenduri - part 2

Assalammualaikum..

Meh kita sambung part 2 pulak na..

Dah b'fast, terus siap2..wahhhhhhaaaa tak sabor nk melaram baju yg ditempah semata2 utk kenduri uolssss..

Mcm biasa la skang kawin pun ada tema la..dont worry kain mcm biasa pakngah sponsor, pastu kita tempah la..

Kali ni tema UNGU.. 

Utk lelaki kain utk baju batik, pompuan plain..tp raof mmg tak akan nk pakai baju batik bagai ni..kalo tempah buat rugi je..

Dia sorang je pakai t-shirt kaler pepel..itu pun aku paksa, kalo ikutkn dia pakai t-shirt itam udoh..mmg tak terlayan kepala blues dia tu ha.. 
 
Dan kalo ikutkn aku malas jugak nk menempah dah sbb raya aritu dah tema ungu kan..sbb nk npk sepadan terpaksa la iols ambik jugak kain tu..

Dlm tak nak menempah tu bersequin lace bagai jugak la aku!hhhhaaaaaaaa...rasa mcm overnya pulak..


Pakai dgn shawl baru je beli dekat sini..

Gegurls pun aku tempah jubah biasa je combine dgn eyelash lace ni ha..simple je..


 Abg hadi pakai t-shirt pepel sama dgn baba sudah..

Ok cukup pasal baju, dah check out terus ke rumah pakngah sbb semua berkumpul kt situ sblm ke dewan..amboiiiiii kemain meriah baju depa jugak..

Berpinor2 bijik mata tgk mcm2 fesyen, dgn mcm2 design..tak nak kalah semuanya hhhhiiiii..


Tapi aku jugak yg kena kutuk dgn pak2 sedara raop sbb aku la paling obvious lace nya kot..ada aku kesah *flips hair eh shawl* 

Sapa suruh bagi kain kosong free kan T________T

Time ni hujan lebat giler so menunggu la kita lagi sementara ramai lagi yg masih bersiap dan loading brg2 terus balik slps kenduri..

Dlm pukul 11 lebih camtu baru bertolak ke dewan..Dewan apa ntah kt Bukit Melawati..

Senang buat kt dewan, sbb sedara mara dr kampung ramai pastu kawan2 pakngah pun ramai..aku suka je sbb bole 2-3 kali pusingan makan hhhiiiii
 
Yg penting ketiak pun tak berlecak bbbahahhaaaaaaaaaaaa...

Ok..sambung citer kt dewan pulak na..ada tetamu yg famous amos sgt..siapa??? tungggggggguuu



5 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..mmg santekkkkkk sgt baju tuh..hihihi

lieyalatif said...

selalunye mcm tu le wa...lelaki ni suke sempoi2...kite ni yg beriye2 heheheeh ehh harus le tampil jelita setanding dgn pengantin kan hahaahaha...

cantik baju ko...aku suke tgk.... mmg skrang tgh musim2 baju gini kan...byk jual wooo..harga mak oii mahal ko...kalo dpt tempah best laa...kene dgn ukuran badan kite.... aku ade gak usha2 dress nie....rambang mate tgk hah....nak beli takut senteng ajek ...kene pi test baru puas hati.... baju budak ni pun lawo...seb baik ko tak sequinkan jugak sbb budak2 nilasak kang tangal abis semuaaa hahahhah...yg ko buat ni lawo....mcm princess anak dare2 ko hah wa....

betul ko, buat kat dewan best...tak panas...tak berlecak atas bawah....mkn pun amannnn damaiii ajek.....

LYAfrina said...

alahai..comel2 belaka..wow..jubah tu penuh sequin..cantik..
yela..skarang majlis smuanya bertema kan

salwana nordin @ che'wa said...

tq lily :)..biasa aje tp mmg over hhhhaaaaaaaaaa

lieya..mmg skang melambak2 fesyen sequin dgn lace ni..aku mana2 pun bole tempah bole, beli siap bole..tp kalo beli siap mmg kena alter labuh ..biasalah org rendang kkkkaaaaaaaaaaa

mcm ko persis model ketinggian mmg kena try dulu la takpun tempah ikut ukuran badan..

kt dewan yg penting makan kena aman damaiiii baru bole ulang berkali2 kkkaaaaaaa

salwana nordin @ che'wa said...

itulah lya..bila dah sap baru npk mcm overnya sequin tu ha hhhaaaaaaaa

betul lya skang mmg kenduri skang bertema bagai :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...