CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 21 September 2014

kenduri - part 3

Assalammualaikum...

Ok harini masih pasal kenduri - part 3..bukan apa takut terlupa maklumlah anak 3, umur dah 3 series, pastu makan byk semut pulak tu :P

Nampak je part 3, tp dont worry akak citer pendek2 aje kang menguap pulak korang nk baca kan..

Sampai je dlm dewan org tak ramai yg dtg lagi pun..just kita2 aje..agaknya hujan tu yg lewat sikit..tp MC dah ada, penyanyi pun dah bertukar2 nyanyi..dulu jemput hafiz hamidun, kali ni singer dr UNIC kot..

So sblm ramai meh kita menjamu selera dulu..kenyangkn perut dulu sblm bertukar menjadi jadian kalo2 anak3 buat hal *itu biasa*..eh anak3 pun aku bg mkn siap2 senang..

Dah mkn semua..kami duduk2 aje, sembang2, relax sgt :)

Sedang riuh menyembang tetiba semua terpegun sbb someone yg fofular giler masuk ke dlm dewan..siapakah???...jeng..jeng..jeng..

v






v













v













v














v



















v


















v






















v











sat na











v


































hhhaaaaaaaaaaaa










v



















v

















v







ye la

Dato' Ct Nurhaliza uolsssssssss




Bukti dia dlm dewan pulak hhhhaaaa


Korang tgk la kemain sedara mara raop kerumun nk bergambo, tu baru 1 gambo..byk lagi koser aku nk letak hhhaaaaaaaa..

Eh aku tak join sbb honestly aku bukanlah fanatik CT sgt, bukan CT je, artis lain pun..

Sekadar tgk dr jauh2 aje bole la :)

Oh ye kot ada yg tertanya2 la..CT ni berjiran dgn pak ngah..sebelah rumah aje dekat bukit Antarabangsa tu..kenduri yg dulu ada jemput tp dia tak dpt dtg sbb dato' K kan kemalangan..

Tu yg teruja sgt org kampung ni bila menengok tetiba CT dtg kan hhhhaaaaaaaaa

Cantik orgnya, tak sombong, comei, tinggi dan yg penting kurus..dlm TV npk mcm berisi kan rupanya kurus aje CT ni..perut takde ok!mana dia simpan lemak ha???hhhiiiiiiiiiiii

Dato' K...............hensem giler!

Nak tau 1 citer, bole pulak si alya pegi cuit dekat CT mintak nyanyikn 1 lagu..ntah lagu apa yg dia suruh..aku tgk kt screen ct peluk je, tak nyanyi kot..tetiba nk nyanyi dah kenapa kan hhiiii

Dlm pukul 2.00 camtu CT dan suami berangkat pulang..depa ada undangan lain, masa ni pun perantin dah nk masuk dewan..

Mujur la CT dan balik, kalo tak sure perantin org tak npk dah hhhaaaaaaaaaa

Ok abih pasal CT..amboi citer dia je abih 1 page ~~ngee ngee~~

Pengantin masuk didiringi oleh flower girl yg comei2 ni ha..


Ok..masa ni tgh susun2 sblm berarak, kira raptai hari yg sama, awatif suppposed pegang tangan dgn kakak yaya, pastu bila betoi2 terus dia kena reject sbb mengonarkn keadaan hhhhhaaaaaaaaaa *itu biasa*




Kesian kau dik..




Sonok kakak yaya sbb thn ni dpt jd flower girl, kenduri yg dulu tak sempat sbb dtg lambat..takpe mak sedara ada 3 lagi yg kosong, pak sedara ada sorang lg yg kosong..bole booking utk jd flower girl :)

Lepas pengantin mkn, bersanding, potong kek semua, baru sesi bergambo..mcm biasa lah, kalo syawal's family riuhnya tak tau la habaq camna..


Nak bergambo je pun tp riuh mcm nk borong ikan bbbbhaaaaaaaaaa..

Biasa arrr masalahnya nk susun org supaya muat, tp apa kejadahnya upah profesional photographer ken..of coz le muat..dont worry!

Hasilnyaaaaaaaaaa...


Cer cari aku kalo terer hhhiiii..silap tak duduk depan :P

Bila dah abis sesi bergambo makanya sesi utk berangkat pulang la..kami lepas solat jama' siap2 terus balik la..aku tak bole lama sbb isnin keje uolsss..

Lgpun letih ya amat padahal bukan buat keje apa pun..aku ni jarang turun bhgn selatan, sekali sekala turun letihnya lain macam, nak2 masuk KL..hazab jem, tak jd driver pun tp letih jugak nk uruskn bebudak dlm kete kan..

Alhamdulillah..abih kenduri di KL..pasni kenduri di Kedah pulak..yg tu sat je, simple je nnt aku cerita..

T_________T

p/s oh ye semua gambo2 adalah ehsan dr Fb syawal's family ye..




4 comments:

cadar cantik said...

hai..jalan jalan sini.

kita ada jual cadar patchword n 5d murah tau. 100% cotton.
harga pasti berbaloi la.

untuk yang terpilih sahaja.

http://cadarcantiksangat.blogspot.com

Lily@MamaZaraZareef said...

Wawawa..mmg meriah habis wedding ni..dato ct pon ada tuuuuu..mau makcik2 sedara mara tak meroyan kan..hihiji..nway, tanteknyaaaa dia..ehhh..pengantin pon tantek jugaaaa..^_^

salwana nordin @ che'wa said...

ok cadar cantik..nnt kita jln2 tgk eh..

salwana nordin @ che'wa said...

lily..sebenarnya wedding tu simple aje tp dah ramai sedara mara tu yg jd meriah :)

org cantik, pakai apa pun cantik lily :)

perantin smple aje tp sweet gitu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...