CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 1 September 2014

Cupcakes

Assalammualaikum..

Giler nk buat cupcakes pulak bbbaaahhhaaaaaaaaaa..

Seronok tp renyah sikit sbb decoration satu persatu..kalo banyak takpe bole buat sekali harung tp kalo utk bday atau hantaran better deco lain2 kan :)

 
Ok ke tidok???  


Harap2 semua yg menempah suka dan tak serik nk menempah lagi ye..alhamdulillah syukur atas segala rezeki ini :)


 XOXO

8 comments:

lieyalatif said...

wah ko buat semua tu wa?!!! sumpah lawo wa!!! makin hebat skill deco2 kau...syukur alhamdulillah Allah beri ko bakat dlm bidang nie....yg penting ko minat kan wa...dpt tambah2 pendapatan....dari minat terus jadi hobi terus jadi tambah2 pendaptan...alhamdulillah....tapi serius mmg lawo tau.....hepi punye laa customer ko wa....

aku suke sbb ko pakai kaler2 yg ceria n terang...nampak hepi je cupcakes ko...budak2 sure hepi riang kalo dpt sorang seketul tu...ko deco camne tu...askar2 ko tak menyibuk kaco same ke?

salwana nordin @ che'wa said...

hhhhaaaaaaaaaa..tq lieya..alhamdulillah la kalo ok..tp byk kena improve tu..bg aku yg penting kemas dulu, kalo comot bersepah lg haru :)

itulah lieya ada rezeki ada tempahan, kalo takde pun tak mengapa sekurang2nya kita tau bakat kita yg mana kan :)

tak payah citer pasal askar2 aku la nak2 si awatif..start je mesin kek depa pun mulalah berkeliaran kt dapur tu..sudahnya tgh malam semua dah tido baru deco lieya, kalo tak krim kemana, decoration kemana hhhuuuuu

doakan yg baik2 utk aku ye lieya :)

Nad MamaZN said...

waaaaaahhhhh...! hebat! cayalah! :)

salwana nordin @ che'wa said...

hhhaaaaaaaaaaaaaaaa..tq nad :)..alhamdulillah

LYAfrina said...

Serius comey sgt.. warna pom ceria n kalerful.. klo duduk dekat2 je.. cnfirm lya tmpah gak...

Insyallah..dia org akn bpuas hati... moga trs dimurahkan rezeki.makin..amin

Lily@MamaZaraZareef said...

Wahwahwah..pandainyeeeee mendeco cupcakes..mmg amik tempahan rupenye ye..baru tau..^_^

salwana nordin @ che'wa said...

alhamdulillah..tq lya :)

in syaaAllah mudah2an kita dimurahkn rezeki..

salwana nordin @ che'wa said...

lily..akak baru belajor..saja nk mengasah skill yg ada..

ada org tempah kita ambik, kalo takde pun takpe :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...