CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 20 July 2014

gembirakan hati sendiri

Assalammualaikum..

Camna persiapan raya korang?

Alhamdulillah aku 90% dah siap termasuk mak abah, tinggal biskut kerepek raya je yg tak ada..ntah la..honestly aku ni tak la pandai sgt buat sekut raya..

Tapi beberapa thn ni try buat..dpt 1-2 jadi la..

Tapi tu la ntah bila nk start tak tau la hhhuuuuu..

Ok tetiba tunjuk baju biru ni ha..apa kejadahnya kan??hhhhaaaaaaaaaa..sbnrnya ni hadiah utk diri sendiri sempena b'day katanya..

Konsep aku jangan kedekut utk berbelanja/hadiahkn utk diri sendiri! guna duit sendiri, beli utk gembirakan hati sendiri, tak kira utk raikan apa pun..apa salahnya kan :)

Mahal murah tolak tepi T__________T
 

Disbbkn thn ni bday dekat beno dgn raya so alang2 terus beli sst yg bole diguna..kira 2 in 1 la..ingat nk beli hbag aritu tp hati berat sgt nk beli so sudahnya decide beli baju raya selai..

Then online melambak2 pulak la ujung2 minggu ni kemain byk SALE..juling2 bijik mata iols..fffuhhhh..

Mcm tau2 je baju raya iols tak byk uols..anak3 yg over b'helai2 sbnrnya..biasalah tu kan..hhhaaaaa..

Beli kt butik BKC Muslimah ni..dulu penah beli Jubah dress..bila sale je terus oder so dpt murah sikit :)

Kali ni beli 1 set blouse dan skirt kaler biru..jarang ada kaler gini..pilih saiz M (kantoi)..bajet kuruih ka chewa?

Hhhaaaaa..sbnrnya dgn harapan tak mentekedarah raya nnt...eeecceehhhhhh ye ke???mmg tak la!


Ok la tu je nk tunjuk hhhaaaaaaaaaa..siapa penggemar jubah, dress labuh, blouse muslimah, nk beli bole terjah fb BKC Muslimah ye..

Tapi mcm tak sempat je nk beli kan..ok save utk beli raya haji nnt ye uolssss

Berbelanjalah seadanya ye :)


 

2 comments:

Nad MamaZN said...

biru tu cun
royal blue ke apa tah namanya..
sape pakai kaler tu mmg berseri2..
tak sabo ni nk tgk che wa berseri di pagi raya :)
bodek ada maknaaaaa ni, hahahaha :P

salwana nordin @ che'wa said...

Ha'a royal blue..jarang beli warna biru so tuko angin skit..

amboi bodek nk duit raya ek? Mai umah ajak asben nayli ngan abg zack..nnt kita buat menu special utk nad..waahhhh mcm rajin sgt ni..padahal hhhheeee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...