CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 17 July 2014

Bday dan bday present

Assalammualaikum..

Salam Jumaat yg indah..berdoalah semoga kita bertemu lagi Jumaat yg terakhir sblm raya nnt..in syaa Allah..

Ingat malas nk buat entry harini tp sbb harini kita seronok :)..kenapa?

Sbb arini bday kita!!!wahhhh mcm bebudak padahal dah kertu pun hhheeee..

SELAMAT HARILAHIR YG KE 34 THN YE CHE'WA NORDIN!
Alhamdulillah..alhamdulillah..harini bangun awal sikit, dlm pukul 4 gitu..marilah beribadat tanda kesyukuran krn Allah masih panjangkn usia aku setakat ini..

Bersyukur sgt2 sbb thn ni bday jatuh pd hari jumaat dlm bulan Ramadhan..Allah..ampunkan segala dosa2ku *tears*

Firstly..syukur pd Allah krn mengizinkn ku lahir ke dunia..
Second..terima kasih pd mak & abah sbb tanpa anda chewa tak ada dlm dunia inI utk menjadi anak mak ngan abah..
Third..terima kasih pd diri sendiri krn berusaha mengharungi hidup selama 34 thn ini :)
Fourth..kpd suamiku, masuk je pukul 12a.m terus wish w/pun gigih kejutkn aku tido, mata pejam tp telinga still dengo abang..tq yang..
Fifth..anak3 ku..tqsm krn hadir dlm hidup ibu, anda b'3 merupakan anugerah terhebat penah ibu dapat dlm hidup ini :)
Sixth..tqsm adik bradik dan saudaramara yg wish
Last but not least..kawan2 tersayang s/ada realiti @ maya, tqsm krn sudi bersahabat dgn saya!!

Disebabkan bday jatuh bulan pose so tak byk benda dirancang utk menyambutnya pun..masa & aktiviti terhad..but its ok..

Tapi raof dah beli siap2 hadiah..biasanya hadiah ni merangkumi anniversary 14/7 dan bday aku la 18/7..*save budget kot hhhaaaa*

But its ok for me..tak beli pun takpe, janji ingat daku dlm doamu..wahhh drama..

Tahun ni dia hadiahkn aku hbag sekali dgn purse..dia kata hbag utk hadiah bday, purse utk anniversary..wahhhh bijak mmg bijak ye bang!sel2 otak sudah berhubung ye..

Dah la beli diam2, pegi AEON sorang2, pehtu sorok dlm almari baju..konon suprise ler tu..ha mujur menjadi kan!

 

 Yang bestnya..sbnrnya aku ni mmg bercadang nk beli hbag raya, nk beli warna cream, dah usha2 online, dah berkenan, sekali rasa berattttttt sgt nk beli rupanya Allah suruh raop jugak yg belikan hhheeee..

Rezeki yg tak disangka2 la kan :)

Alhamdulillah..

*Al-Fatihah #MH17*

5 comments:

Nad MamaZN said...

alaaaa suwiittttnyaaaa dpt surprise!
kaler pun menepati citarasa
memang sehati sejiwa betul ni
hehe

apa2pun selamat hari lahir!
moga pjg umur n murah rezki sentiasa :)

salwana nordin @ che'wa said...

hhhaaaaaaa...mujur menjadi suprise ni nad :)

tak la sehati sejiwa sgt nad cuma kdg2 Allah detikkn hati tu sama :)

tqsm nad!
alhamdulillah mudah2an Allah makbulkn segala doa dan terima semua amal ibadah kita :)..in syaa Allah

LYAfrina said...

alhamdulillah kak..
selamat hari lahir y ke 34...
semoga terus dipermudahkan pjlanan hidup di bumi ini..

sweet hadiah tu.. pndai en husband beli.. kaler pon lembut je.. leh wak raya tu

Lily@MamaZaraZareef said...

happy belated bday ya..bestnye dpt suprise dpd cik abang..=)

salwana nordin @ che'wa said...

tq lya..alhamdulillah..dah 34 thn :)
in syaa Allah doakan yg baik2 utk kami sekeluarga ye..

tq lily..
setahun sekali suprise :)..ada lebih dia beli, kalo takde, wish aje dah cukup :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...