CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 10 June 2014

rumahtangga

Assalammualaikum..

Matiklah tak abih2 kisah rumahtangga yg tak siap2 kkkeeee..mmg sampai ke harini ke waktu ni masih tak siap2 uolssss!!!
                                       
Apa kebenda lamanyaaaaaaaaa..nk kata reno pecah dinding kiri kanan idok..just kluar masuk barang, cat umah..itu je pun..sabor aje lah! 

Tapi bilik hadi dah npk sikit progress..byk dah siap..dah pasang katil, kabinet segala.. 

Tinggal sikit je nk tukar lampu, wirering, pasang curtain, masuk tilam, meja study dan pasang pintu2 kabinet tu ha..

Eh..tetiba banyak pulak tak siapnya..pppfffttttt!! *mata ke atas*

before                                       after

 Actually bilik ni merangkap stor jugak la cuma lebih organize compare dgn yg lama..so tak npk sgt stor..lebih pada wardrobe room gituuuu..padahal segala mak nenek brg dlm kabinet tu ada ha..

Siap enjin vespa raop pun ada...*rolling eyes*

So ok tak???bilik ni tak bole masuk byk perabot..sempit bebeno..so deco simple2 aje sudah nnt..anak laki tak payah nk over sgt..bukan kau yg mengemas..ibu jugakkkk!!!

Ok..tu je buat masa ni..bertabahlah korang utk seminggu ni ye..mmg takde citer lain dah :)



2 comments:

Nad MamaZN said...

in shaa Allah sempat siap nnt ;)
raya nnt mesti dah cun :)

salwana nordin @ che'wa said...

ntah la nad..harap2nya lah..

skang mmg tak berkemas langsung rumah..tunggu dah settle bilik hadi baru kemas habis2an

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...