CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 6 May 2014

what a life

Assalammualaikum..

Kemain malas wehhhh..biasa arrr ayat klise bila takde idea..hhhheeee

Ntah nk citer apa..kehidupan org biasa2 gitulah..balik keje, kemas umah, basuh baju, masak, bagi anak makan, lipat baju, sidai baju, tidokan anak, hik hok hik hok kt dapur then baru tido..

 24/7..what a life!pppffftttt!!!

Since raof balik umrah tak jln kemana2 pun..dia pun on off sakitnya..skang ni batuk tak abis2 lagi..

Aritu buat check-up kt hospital alhamdulillah takde la kena virus tu ha tp ada kawannya warded..tu yg risau


Weekend aritu baru keluar rumah..tu pun gi kenduri je..sampai 3 kenduri pulak tu..melampau pulak dah makannya..rasa nk pecah usus melantak!

Dah smua benda kau nk rasa pun...bole????

Eh abg adi takde kan? mmg takde pun..kemain sibuk dia skang..baru darjah 4..dia ada kem kepimpinan..dr hari jumaat sampai ahad..

Minggu depan pun ada lagi aktiviti..dia seronok aje as long as dgn kawan2..cer duduk umah bergaduh aje dgn adik2 kennn..*urut dada*

 

Hari Ahad langsung tak kemana..memasak je lah aku..dr pagi sampai ke mlm..menunggu hadi pun ye..

Ok tu je kot..bole stop gitu..

Jadiklah mukadimah minggu ni..bole???

XOXO


4 comments:

Nad MamaZN said...

dlm pd kata takde cerita, rasa-rasanya ada 3-4 cerita dlm entry ni hehe.. ok la tu :)

salwana nordin @ che'wa said...

hhhaaaaaaa..ye ke?belasah la janji ada benda nk citer w/pun bila baca balik merapu je lebih hhiiii

lieyalatif said...

jadi laa beb..yg penting dpt bace cite ko heheheeheh...

betul2 org balik mekah ramai yg kene selsema batuk ... hope bukan virus yg diwar2kan tu...kementerian kesihatan pun dah ambil langkah jaga2 yg bagus.... org kate berubah angin tu beb, tu amik mase kot laki ko nak okey....ko pantang2 la sikit masak yg berminyak2 nie...bagi baik cepat sembuh....

hoii sampai 3 kenduri...aku kompom2 umah ketiga tak lalu dah nak amik pinggan haahahaha..sengkak senak perut dibuatnyer...

salwana nordin @ che'wa said...

hhheeee..citer ntah apa2 aku rasa..jadilah ek..

alhamdulillah tak ada apa2 cuma tinggal batuk2 tu je la..

3 kenduri..smua pegi, smua pun melantak..ingat nk rasa je tp bila tgk ada ulam sambal..oooiiiii mau tak makan hhhaaaaaaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...