CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 22 April 2014

kembalinya dia..

Assalammualaikum..

Lama beno la kisah baju raya aku tu kan..mcm kan kau sorang je nk beraya kkkkaaaaaaaaaa..*ok tak lawak*

Eh..asben kita dah balik..alhamdulillah semua selamat sampai..

Skang biasalah bila dah bertukar angin, ayah tak berapa nk sihat..the rest setakat ni alhamdulillah..

Hari ni npk mcm raof pulak tak sihat..batuk flu tu ha..

Sampai sini pukul 5 pagi semalam..so anak3 telah dipaksa 'cuti' dr sekolah dgn mak2nya jugekkkk...eh aku suka je kkkkaaaaaaa...anak3 lg la kan..femalas je smua dlm umah ni hhhhaaaaaa

Actually hilang rasa rinduuuuuuuuu sgttttttt tu..:)

Lgpun seronok meraikn kepulangan katanya sambil sesi membuka beg2 hasil shoppingan hhhaaaaa..

Honestly..spjg raof kt sana aku tak penah ty langsung pasal apa yg dia beli..sbb aku tau dia akan beli..

Yg penting jgn tunjuk sgt kita gelojoh kan, tp dlm hati dah list down apa yg nk suruh beli, takpe dia tak npk..eh dah kenapa??

Sampai umah bole dia kata 'abg tak beli apa sgt, tak reti nk shopping' padahalllllllllllllllllll berjubah2 dia beli..siap ada hadiah utk pekerja2 sorang satu..

Aku je sampai 3 helai jubah (2 dr raof, 1 dr mak), anak3 lagi..dgn tudung, telekung, kacang, buah kurma, air zam zam..

Jgn terkejut la..raof ni kalo shopping boleh tahan jugak, mengalahkan aku kekdahnya..tp iols seronok je uols..dpt hadiah kan hhheeeee

So semalam jugak settle mengemas..mana yg perlu cuci kita cuci dulu, simpan, bungkus kacang2 air zam zam nk bg pd org..etc..

Ok tu je nak cerita..

Meh nak selit sst..

 
Kita nk share..siapa berminat & baru nk cuba dgn stongan (stoking tangan) lace bole beli dekat sini ye.

Selalu npk yg plain kan , skang ni nk try lace pulak..mcm cantik je kan..yg penting aurat kita terjaga :)

In syaaAllah kain sedap, sejuk, tak gatal dan murah :)

**saya pun budak baru belajar**
 

2 comments:

Nad MamaZN said...

alhamdulillah..dah selamat balik :)

lieyalatif said...

lelaki mcm tu laa beb...tak reti katenye, tapi sekali bagi can soping, die pandai sebenarnye cari barang utk kite2 ni heheheheeh...

emsti cantik jubah2 tu kan....dpt tambah koleksi jubah hah....nanti kalo rajin snap le ...tingin aku nak tgk....

skrang ni ade virus bahaya balik dari mekah kan....pantau la husben ko yeak beb...cepat2 gi klinik kalo selsema belarutan....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...