CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 21 May 2014

borak kosong kisah semalam..

Assalammualaikum...

Semalam pergi hospital nk ziarah mak sedara raof yg nk buat operation ptg tu..lepas keje dlm pukul 5 lebih camtu baru pegi..

Sampai je mak ndak dlm operation room lagi..baru masuk dlm pukul 6..

Nak balik malas..menunggu la sekejap..sudahnya bawak hadi buat treatment kt situ jugak sbb sedang elok la tak sihatnya..


Batuk selsema..ada lelah sikit dan tonsil..patut la kong kong kong batuk mcm nk semput..mujur tak demam :)

Tapi mcm biasa terpaksa ambik neb la kau hadi kan..
 

 Ha kena touchier dgn doktor la..kurangkn mkn berlemak dan berminyak, ais jgn minum, minum air suam, mkn sayur, mkn buah...

Sekejapan je insaf tu..esok2 buat balikkkkkk..kami dah warning, tak jaga diri pasni mmg terus operate je..**mslh sinus dan tonsil dia agak teruk**

Abis rawatan, solat maghrib then jenguk makndak..alhamdulillah dlm pukul 8 lebih dah selesai dan sempat la kitaorg jumpa..


Dah sedar tp mamai2 lagi..then aku bancuh susu dan oat sbb dia lapor katanya..segelas kecik abis tp muntah balik..

Mmg badan tak bole terima lagi agaknya..bius penuh mmg selalunya begitu..

Harap2 harini dah ok..

Dlm pukul 9 baru balik..kemain lapor perut...awatif dah merepek2 la dah lapor..singgah kedai makan..abih sepinggan char kuewtiow dia makan padahal aku yg punya..

Balik umah..washup dan tidooooo..kain pun tak sempat berlipat melambak2 tu..hhhuuuuuuu

xoxo
 

2 comments:

Nad MamaZN said...

moga mak ndak beransur sembuh...ye la kot lapar, sbb sblm operate kan kena berlapar.

salwana nordin @ che'wa said...

ha'a nad..lapar sgt tu..

tq nad..alhamdulillah dah beransur sembuh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...