CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 15 August 2012

kasut raya la sangat..

 Assalammualaikum..


Ujung2 pose ni ramai yg dah post pasal baju raya la, kasut raya la, kuih raya la..kemain suka aku tengok..dah la cantik2 belaka..

Meroyan2 aku baca..nak jugak..nak jugak mcm tu.. kat mana beli..kat mana beli..wahhhh gitu..

Aku punya takde la havoc sgt tp nak jugak follow org lain kkkkeeee..eh ada aku kesah?

Ok kali ni nk tunjuk kasut raya bebudak3 ni ha..nk kata baru tak baru jugak..dah selamat lenjan kasut2 tu pun heh..


Kali ni nafsu nk beli kasut raya tak mari lah..pakai aje lah apa yg ada..harga jgn ckp smua bawah RM20, jenama langsung takde..eh lantak lah..janji ada kasut utk dipakai ye dak?

Alya ada sepasang kasut sport, sarung dan selipar..awatif pun sepasang sport, sarung dgn selipar beluncas...hadi lagi best 2 pasang selipar saje..

Hadi tu kami malas nk beli kasut sport sbb dulu2 beli bukannya rajin nk pakai pun..last duduk je dlm almari kasut..rugi..rugi..dah la mahal plak tu..skang kau pakai je selipar cap ayam sepuluh hinggit!tu la tak tau lagi bersyukur kan..

Tahun ni pun aku tak la ghairah sgt nk beli kasut sbb kasut2 yg ada pun still banyak :)..cuma aku nk cari sepasang selipar je lagi sbb yg ada dah tak brapa nk elok..

Bapaknya pun tak beli baru jugak..kasut2 dia yg lama pun still elok..

**kasut korang mesti meriah kan?**

2 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

manyaknyer slipa raya.. hehehh

salwana nordin @ che'wa said...

Banyak apa camtu leily..sikit je murah plak tu..jadi lah jimat hhhhhaaas

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...