CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 26 January 2016

5 tahun bersamamu..

Assalammualaikum..

Semalam 26/1/2016 bday awatif yg ke 5thn :)

Konsepnya..b'day girl tak boleh kena marah, seharian kembang kuncup hidung abangnya menahan marah bila adiknya buat hal..hhiikk

Dah 5 thn anak ibu ni..tak puas rasanya nk gomol2 tp tetap kena gomol jugak..dah dia yg bongsu buat masa ni kan..sedap lg baunya hhhhaaa

Adik takde lagi..berkali2 mintak kt ibu nk bb..jwpn aku senang je..mintak kt Allah..hhhaaa

Ada rezeki, ada lah ye..malas nk pikir dah, umur dah 36 uols..ko ghase???hhhuuu


Apa nak cerita ha?

Dah makin cerdik cara budak la..dah tinggi jugak, jgn org ingat umur 6 thn sudah..thn lepas org ingat 5thn..ppffttt!!!

Dah mcm anak dara sgt..baju tak nak singkat, sleeveless tak nak, shirtsleeve tak nak, skirt tak nak, dress tak nak..bila ty kenapa?

'awatif malu'

Bila keluar jln2 tahu nk bertudung..bila ty kenapa?

'awatif malu, kakak boleh pakai tudung'

Ha senang mak kau tak yah ajor dah bbbahahhaah..

Kelmarin cake cutting, padahal esoknya baru bday dia..kemain tak nyempat laki aku nk sambut sbb dia dah belikn kek gambo sofea mlm tu..hadoiiiii..ntah siapa yg patut excited aku pun tak tau pppfffttt!!!

 

Lantaknya ler..sambut aje la..happy je dia bila dpt potong kek..

Hadiah? takde hadiah, dia pun tak reti nk mintak so tak yah beli kkkaaa..


Ingat nk sambut bday kt sek dia..aku baru abis kursus so esok (cuti) baru ingat nk buat kek dan goodies..inshaaAllah.. 

Kira "hadiah" la kan :)

Itu je la nk citer..mohon doa yg baik2 utk dia, semoga yg dtg pun baik2 ye :)..inshaaAllah

Mudah2an Allah bg kesempatan menjaga dan mengasuhnya 5 thn mendatang..inshaaAllah

  

3 comments:

Usmi Hikma bt Rusfan said...

Happy Besday Awatif...

Semoga menjadi anak yang solehah berjaya dunia dan akhirat.

Che wa.. anak aku pun nak baby lagi.. huhuhu tpi rasa dah tua kita ni...

salwana nordin @ che'wa said...

tq unty qema :)

alhamdulillah..mudah2an..

anak ko pun mintak? bagi la qema hhhaaa..aku dah penah bg tp takde rezeki..gugur..masuk ni 3x qema

lepas ni tawakal pd Allah je la..:)

inshaaAllah..doa kita sihat2 dpt jaga depa baik2 ye dak :)

LYAfrina said...

tomey kek sopiaaa awatif..
happy belated birth sayang..smoga trs dikurniakan ksihatan y baik n mbesar mjd ank gdis y cantik dimata dunia n akhirat..amin..

sori bru dtg.. bru smpt bw ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...