CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 2 August 2015

merah makngah!

Assalammualaikum...

#mmgjarangsgtterjadi berootd baju warna merah..sbb asben tak suka, dia mmg tak suka baju kaler merah, dgn aku2 sekali di heretnya..

Tak kena dgn kulitnya katanya..kulit memasing kottttt...


Benda lain takpe pulok!kdg2 aku cucuk2 jugak suh beli t-shirt merah, bosan la tgk warna yg sama je yg dia beli, hitam, grey, brown...

Tp thn ni aku tunjuk jubah dr yatthamzah..bgtau nk beli warna merah sbb takde koleksi merah..puas gak pujuk..dia suh beli kaler tu, kaler ni, jgn merah..

Meroyan2, meronta2, merajuk2, merengek2 sikit *tipu..akhirnya...yey lulussssssss pulak!

Merasalah akhirnya hhhaaa..simple je jubah ni, namanya nusaibahdress..no cutting, design pun simple je, kain best, warna cantik,  bf dan wudhu' friendly..no worries mummy..

I loike..aku pakai saiz S, kengkadang M..ikut jubah..

**Tips beli jubah atau dress spy sedap di badan, ukur bahu dan dada..kalo std size mesti elok je kt badan, tinggal labuh dan singkat je..

Mcm aku biasa mslh kelabuhan la, maklumlah baka omei angat..tp takpe bole alter pendek, kalo org yg baka model ni takde mslh jugak sbb jubah/dress byk yg dah labuh kan..paling labuh 58'

Tp kalo still singkat gak, tak dapek la den nolong, hangpa kena tempah ikut ukuran sendiri la :)

Korang kalo rasa nk beli jenguk2 la yatt punya koleksi, sempat lagi beli utk open house..cantik2 semua, shawl pun lawooooo gak..

Aku suka aishahinstantshawl sbb senang (2 muka) dan labuh depan blkg..yg aku pakai tu aishahinstantshawl warna emereld green..


Rasa mcm semua nk beli *pentamak sgt ni!*

InshaaAllah..ada rezeki nk beli utk alya dan awatif..harga kebabom gak korang, aku ni kalo beli sorang, kena beli 2..bajet nak..bajet takde hhhaaaaaaaa

Meh #ootdpagar jap sementara nk beraya dan kenduri kendara chuoollssss..maafkan pose saya, kita bukan modellssss uols..hadaplah!


Photographer: hadi
Supporting: alya ngan awatif 
Model: che'wa
Tukang kutuk: raof

p/s suami dah outstation ke indon, hadi ada exam UPKK harini..sob..sob..sob..tak tenang hati mak kau ni :(

7 comments:

lieyalatif said...

amboiiiiiiiiiiiiiiiii kelas model posing libas kain ditiup anginnnn haahahahaha i suke i suke i sukeeeeeeeee....cantek okkkk.....

serius wa lawo dress nieh...aku ade tgk ari tu...kawan aku model utk yatt hamzah nieh....mmg lawo....aku pun takpenah2 ade dress merah tahun ni beli...tu yg aku pakai dlm blog aku tu hah....rase lawoo gak sesekali pakai merah kan....rase agresif gituuuu....auwwww haahahahahaah

Pn Qema said...

Amboi cantiknya dia..
dah gaya model gitu.. model muslimah....
apapun cantiknya merah.. aku suka warna gini.. hihhihi

salwana nordin @ che'wa said...

itulah aku takde koleksi merah so thn ni mcm nk beli kaler merah..ok what sekali sekala merah kan..baru meriah kkkeee..

salwana nordin @ che'wa said...

hhhaaaa..jd model utk simpanan sendiri..tak berbayor hhhiiiii

ko putih melepak qema, warna apa pun sesuai sgt!!!!!

salwana nordin @ che'wa said...

itulah aku takde koleksi merah so thn ni mcm nk beli kaler merah..ok what sekali sekala merah kan..baru meriah kkkeee..

LYAfrina said...

cantekkkk...
bagaikan puteri gittu

salwana nordin @ che'wa said...

TQ LYA :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...