CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 5 July 2015

dah kenapaaaaaaaaaaa????

BENGANG!!!!

BENGANG!!!!

BENGANG!!!!

BANGANG!!!

BENANGGGG...eh????



Apa yg ko meghoyan2 sampai terbenang2 ni chewa oooiiii!!!

Ya Allah..korang baju raya iolssss belum siap lg ni!!!

Tempah online..actually dah 3 thn tempah online, org yg sama, biasa ok je..thn ni byk sgt tempahan ke atau baju aku lastttttt minute baru buat kennnn...

Korang bayangkn aku tempah dr bulan 3, dah 4 bulan uolssss...

Katanya last week akan siap, aku WA harini belum berbalas lg..tak siap lg lettewwww!!!

Aku risau bukan apa sbb baju bajan tu kena pos, aku tgk notis POSLAJU sebarang pengeposan sblm dan pd 10/7 ni..lepas tarikh tu alamatnya brg dpt slps raya..

Tak ker meroyan kt situ!

Kalo COD lantak la kau nk siapkn pagi raya pun kan..adududuhaiiiiiiii susah hati sgt ni..dah tak kuasa aku nk beli baju lain pulak..tak kan nk  abiskn belanja duit utk kain baju saja..

Itupun sedaya upaya ni belanja ala kadar penangan GST dan minyak ni uolssss!!!aku pun nk merasa beraya di kampungggggggggggggggggg!!!aaarrrgghhhh

Serius bengang sgt ni..nasib ABC..boleh teguk air kang bagi sejuk..ehhh???? 

8 comments:

Pn Qema said...

sabar che wa...

istigfar byk che wa.. huhuhu sian ko...

ko tempah online.. kat mana?

salwana nordin @ che'wa said...

qema..tempah online..

dia buat kt umah..mmg biasa tempah kt dia..kali ni lambat sgt pulak..td WA lg, alhamdulillah dah siap, dah bayar, tunggu dia pos je lah..harap2 sampai cepat..

lieyalatif said...

kalo aku pun bengang sakit kepala pikirkan....mujur dlm komen ko tu kate dah siap....harap pos laju sampai dengan lajunye laaaa yeak wa..... risiko gak pos minggu akhir nieh....

ko dah bape ari ABC nie...ku tahun ni kene ganti 11 hari koooo...biase aku ABC 5-6 hari jek...tapi kali ni 11 ari plak die ...adoii masak aku kene ganti nie hohohoho....

wa tahun ni buat kuih raye tak.....aku semua tunjuk2 ajeeeeee kekeekekekek

salwana nordin @ che'wa said...

baju aku belum sampai lg lieyaaaaaaaaaaa..aarrgghhhhh malas nk pikir dah ni, kalo lambat gak, pakai je mana yg ada, tak koser nk membeli dah ni..

aku setakat ni baru 5 hr..harap2 cepat abih, aku penah ganti 13 hr lieya, tabah tak tabah la hhhuuuuuuuuuuuu

inshaaAllah mgkn buat 2 biskut je, kepek dah ada free hhhiiiiii..aku tak byk beli kuih raya ni, thn ni konsep apa yg ada je la hhhuuuuu

lieyalatif said...

Assalamualaikum…

Selamat hari raya aidilfitri dari lieyalatif buat ko sekeluarga wa….moga syawal dirai dengan penuh meriah dan dlm keberkatan Allah taala….

Terlebih bias tutur bicara,
Disimpan jangan ampun dipinta,
Syawal dinanti akan kunjung tiba,
Ikhlas dari hamba yang cantik jelita.

Hati-hati dlm perjalanan moga raya tahun ini dirai gembira….

salwana nordin @ che'wa said...

sama la lieya..

selamat hari raya buat ko sekeluarga jugak ye..

hati2 dlm perjalanan jugak..semoga bergembira bersama insan2 yg ko sayang :)

LYAfrina said...

aduyaiii,,mau x stress...
padahal regular cust kan..lainlah klo x pnh tempah lg..siap hntar awal tu.. lya tmpah tailor2 kampung ni je..tp puas hati sgt jhitan..

salwana nordin @ che'wa said...

mmg stressssssss sgt lya..dah ujung2 waktu pos mmg mcm2 hal yg tak duga bole berlaku sbb tu akak tak suka buat keje last minute hhhuuuu

kt sini ada tailor yg biasa tempah, murah tp jahitan tak kemas, tu yg tak malas, kain kita beli agak mahal, kalo jait tak kemas tak syok la hhhuuuu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...