CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 22 April 2015

melawat Jelly Bunny

Assalammualaikum..

Hari minggu lepas balik kampung..melawat org sihat dan org sakit..

Balik pagi sabtu, ahad balik la..anak3 nk sekolah, baju kain belum bergosok lagi hhuaaaaaaaa

Singgah ke Penang sat semata2 nk beli kasut Jelly Bunny uolssss..ke Quensbay kita sbb kt situ je yg ada..

Lama dowh tak beli kasut JB ni..lagipun aku dengo citer JB ada buat utk kids so jom la kita tgk kot2 bole beli utk raya..

Eh mmg betul la..ada..tp aku tgk design tak bayak pun, kaler pun sendu je tak byk choice pulak..


Ok girlsssssss...silalah pilih..suka sgt la kakak tu sbb selama ni duk aim kasut aku je..teringin nk kasut vanilla ni jugak..


Awatif tu bole tahan banyak jugak ragamnya, kalo tak kena taste dia mmg pening nk pilih..sudahnya lantak kau lah.. 

Sudahnya aku dah malas nk melayan..bior bapaknya take over..

Pilih punya pilih dapat lah 2 pasang sorang + extra sepasang utk alya sbb nk cukupkn RMxxx utk buat kad..

Now, my turn..............ok terus blur pppffftttt!!!

Design camtu jugak aku tgk, cuma kaler bertambah sikit..dlm blur2 2 pasang jugak aku beli.. 

Ye..sorang terhad 2 pasang je dik non!!gugur bulu2 asben kang kalo shopping tak hingat..hhhuuuu..


Eh melampau tau harga JB skang..dulu RM20 an je tau..skang RM40-60 kalo kasut yg biasa2 ni..dah tahap2 Vincci dgn Nose je kau..tu belum masuk GST..hhaiiiyyaaaa..

Sekarang nk berbelanja pun susah hati..hhhhmmmmmm...geram pulak aku mengenangkn k'jaan yg ada skang!!!aarrgghhhh fedulik apa kalo korang tak setuju..

#bantahgst 
#bantahpemborosanrosmahdannajib

Ok..dah lepas hajat, pusing2 sekejap, raof nk usha2 kasut pulak..tak beli pun, menengok2 aje..lgpun koleksi kasut dia melambak2 kt umah tu..jgn membazir lah ye..

 

Abg hadi dah ada kasut raya, aritu sblm pegi BAli dah beli kasut utk dia..still new la kan so jgn membazir..
 
Dalam pukul 4 lebih gerak balik, malas nk balik memalam kan, esok budak sekolah..
 
Ok ini pandangan biasa bila balik kg pastu shopping, teruk bebeno letihnya....................hhheeee


 sorang sujud ke lutut, sorang dongak ke langit, sorang tido isap straw..mmmiaahhaaaaaa..



3 comments:

Pn Qema said...

cam kenal je jubah tuh... cam tau je beli kat mn... aku pun ada satu warna biru.. bestkan pakai... lps ni nak beli lg lah jubah...

awat tak tunjuk kasut apa ko beli tuh.. aku tak penah beli lagi kasut jelly bunny... kat mn lg ada kedai kasut ni...

salwana nordin @ che'wa said...

HHHIIII..KALO KENAL MAKNANYA DAH BELI LA..SIAPA LG KALO BUKAN KT KAK DIANA :)

NNT EH..ADA MASA AKU TUNJUK LA..KO TAK PENAH TGK KAN..

LYAfrina said...

suka tgk pic last,,
hahaha...mcm2 style..bila bsr tnjuk balik

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...