CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 6 November 2014

melepaskan tekanan jap

Assalammualaikum..

Sekali sekala perlu humbankan bebudak3 dlm ni hhhaaaaaaaaaaaaa

Kejadian hari minggu tu..saja nk bg reward kt alya dan hadi abih exam..sbbkn sekali sekala so melayang la RM45 bbbahhaaaaaa..RM15/seorg uolsss..

Tp yg bestnya kt situ RM15 whole day..kiranya bole kluar masuk la..kalo parents nk bershopping sementara anak2 main sedang elok hhhiii..

 

Tp make sure anak2 dah bole pikir, kalo kekecik tanpa pengawasan org dewasa apa kejadahnya nk letak kt situ..

Itulah je gambo yg mampu aku tangkap..semuanya mcm ulat taik..menggeletis seronok sgt bbbahahaaaaaaaaaa 


Kitaorg tinggalkn kejap bebudak3 kt situ sbb nk shopping kt Daiso jap..sebelah je kedainya pun..syurga betul memilih tanpa bebudak ni ha hhhaaaaaaaa

Then melepak la kami menunggu..balik makan, masuk dlm tu semula, raop tengokkn kejap sementara aku merayap2 hhhiiiiiiii..

Dr pagi sampai ke petang melepak dlm AEON sambil teman anak3 je..jadilah melepaskn tekanan perasaan memasing T__________T

Balik tu singgah Mydin pulak, baru nak shopping brg2 dapur...bole???

Ok..tu je..

T____________T


2 comments:

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

rindunya tpt mainan jusco..hahaahha..klu dulu pntang weken mesti pergi..tpt main kat kuantan ni tak sehappening jusco..kikiki..tp bolehlah jugak jadi tpt menunggu bergilir sementara papa or mama nya nak gi shopping bagai..=p

salwana nordin @ che'wa said...

Akak pun jarang bawak kt sini..selalu window shopping pastu balik..

kesian kdg2 depa tgk je dr luar so sekali sekala bg la ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...