CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 26 October 2014

Ooohhh myyyy..........

Assalammualaikum...

Alahaiiiiiiiiii..rindu sgt kt blog..rindu nk tulis, rindu nk citer, rindu nk blogwalking kawan2...rinduuuuuuuu :)

Saya je yg rindu..korang tak rindu...eh????kesah pun tidak kan hhhhaaaaaaaaaa

Ambik muka tuan tanah kedaung sebeso alam..abih npk semua jeragat, jururawat..abaikan taik lalat bersepah kt muka tu..tu yg npk..no manners betoi lalat ni, pprreeettt kt muka...eh?


Bz mcm lebah la minggu lepas dan minggu ni uols..

- kursus ye bukan kurus..itu lain taun bbbahahaaaaa
- key in segala mak nenek data akaun kt opis
- siapkn segala payment ujung bulan
- update jualan
- examination revision - alya & hadi
- anak2 tak sihat
 - iols tak sihat uols..BP naik hhhiii

Gitulah..sebenarnya bukan penat badan sgt tp otak..hhhuuuuu

Bulan depan nk hadap kursus GST pulak...oooiiiiiiiiiiii stresssssssss..

Positif chewa..positif!!!

Ntah la aku ni..bapak pakar motivasi pun tak jalan rasanya bbbahahaaaaaaaaaa

Ada sesiapa nk bg pakej bercuti free tak???*kedip2 mata*

3 comments:

LYAfrina said...

penat otak..habis badan jd penat kak

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

sesekali mmg kadang rasa down n tak menyempat nak berblog ni kan..kat opis sibuk,, umah sibuk..bilenya nk menghadap..hukhuk

salwana nordin @ che'wa said...

betul tu lya..kdg2 badan tak penat tp otak ya Allah..penat hanya Tuhan yg tau :(

lily..kdg2 bila dah lama tak mengadap blog mmg rindu..tp bila sibuk apa pun tak boleh buat..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...