CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 10 July 2014

cerita biasa..

Assalammualaikum...

Harini ingat nk borak2 biasa aje..cerita2 biasa raya kekdahnya..

Korang puasa? dah tetiba ty puasa..pang!!

Actually nk citer pasal raya la..aku ni tetiba takde mood langsung nk beraya..bole???baju2 raya anak3 smua dah settle dan mcm biasalah makpak selalunya akan mengalah..

Last minute baru merangkak2 mencari selai dua..end up shopping online aje la..pppfffttttt

Biskut raya apa pun tak beli, nk buat apa tah lagi..mak dah minta tlg buatkan biskut apa ntah sbb thn lepas aku buat bagi kt mak..katanya sedap..tp ntah biskut apa yg dia nak tu..**macamkan berpuluh2 jenis biskut buat sampai aku lupa nama..ppppuuuiiiii**

Tapi dlm tak semangat tu, smalam gigih jugak mengugel biskut2 yg senang katanya..ingat nk buat 2 jenis je..biskut apa?dah beli bhn2 baru kita war2 la..kang tak jd..sapa yg malu?mereka dan keluarga mereka :P

Lepas tu ingat nk buat 2 jenis kek jugak..nk bg mak dan bawak ke kampung..buat kek biasa je..buttercake & kek oren kot..

Kek oren tu mak suka sbnrnya..buttercake tu sbb senang hhhhaaaaa

Balang ada 6, biskut ada 2, lg 4 ko nk letak apa chewa ooooiiiii???itulah yg sakit kepala pikir tu..wahhhhaaaaaaa teruk sgt tu..

Kalo korang nk tau menempah pun tidak aku ni..malas wehhh..nk tempah pun malas..camna???

Mmg melambak2 biskut raya time dekat raya nnt..kalo beli siap tahan aje lah kalo2 dpt yg rasa 'sampah'..wwwahhhhhh

Abis baik aku jamu dgn kacang je nnt *matiklah org tak mai dah umah*

Aku ni bukanlah penggemar biskut sgt, kalo dpt kerepek pisang ke mmg meleTOP tp tu la susah nau nk cari org yg bole buat sedap2..

Kalo beli siap mmg confirm dpt yg dah lemau takpun tengi..

Alahaiiiiiii...

Sbnrnya tudung raya takde lagi ni..bukan je aku, alya ngan awatif pun takde ni..jap lagi baru nk terjah mencari kt bazar2 raya kt kuala ni ha..ada jumpa rezeki, kalo takde, online jugak sudahnya..

Rumah raya..sampai nak raya esok la berkemasnya pun..

Nak citer apa lagi ni?

Minggu depan anniversary dan bday kita..pun takde mood nk meraikan diri sendiri ni..mana la roh semangat ni..fuh..fuh..fuh..hhhuuuuuuuuuuuuuu

Dah la kot buat masa ni..

Korang camna? ok ke ko? hhhaaaaaaa
 
T___________T

2 comments:

Nad MamaZN said...

alhamdulillah
so far ok je ;)

salwana nordin @ che'wa said...

ye?alhamdulillah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...