CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 25 June 2014

bambam itu..

Assalammualaikum..

Comei dak budak ni? giler tembun ok!

 Sorry ye unty tepek gambo awak dlm blog sbb comel sgt ni :)
 

Eh..ni bukan hadi..npk sama tapi bukan dia hhheeee..ni kawan kelas dia sbnrnya..nama Ammar..kira org pertama yg "comei" dlm kelas tu..

Anak aku hadi jatuh no 2 hhhhaaaaaaaaaaaaaa
 
Nk kata best friend tidok tp baik la..bab makan hadi kalah sikit sbb Ammar ni lg berselera budaknya.
.
Dulu aku selalu confuse, in fact skang pun..depa ni kdg2 abis sekolah duduk b'2 kt bus stop, kdg2 sorang ada, sorang takde..kdg2 kalo aku cepat sampai pick up confidence je berenti depan dia..

Lerrrrrr...ingatkn hadi..rupanya Ammar...


Dulu rasa pelik napa le org cepat geram, kasihan, simpati dgn anak2 yg kategori bambam ni..bila dpt anak 'sihat' gini barulah terasa semua perasaan tu hhhheeee..

Nak2 tang pipi kan..mmg kena cubit je la makan dia bbbahahaaaaa..

*ptg ni hadi sukan, ptg ni jugak nk kena sign report card alya..terpaksa separate ibu ngan baba nampaknya*

6 comments:

lieyalatif said...

ade iras laa wa...kalo letak sebelah2 org ckp adik beradik mmg percaya sgt2 heheheeheh...

betul2, aku setuju tu kalo bambam mmg jadi mangsa cubit jek laaa...takyah tgk jauh2, tgk si mia tu je laa mmg selalu jadi mangse cubit aku haahahhah...padan muke...tapi aku jahat suke cubit tetek die hahahahaah.....saje usik2 kang merajuk laa si mia tu ke usik heheehehe

rata2 skrang sekolah tgk sibuk hari sukan kan wa.... nak kejar bulan puase...pasni siap le kite tgk anak2 kite melepek letih balik sekolah dibulan puase...dpt le tgk anak aku si mia tu perut die slim sikit hahaahahahaha

Lily@MamaZaraZareef said...

hee..tembam n comei..yg kelakar mak die pon leh konpius ye..hihi

salwana nordin @ che'wa said...

Mmg iras lieya..aku tak tipu..kalo duk sebelah mmg mcm adik bradik..

hadi bukan je pipi tembam dgn tetek pun hhhaaa..

jahat ko lieya tetek mia jd mangsa kkkkaaa..tp kan mia tu ada potensi gak bambam tu..selera mkn mcm anak aku dulu la..tp takpe comellllll!!!

mmg kt sini smua sek tgh sukan lieya..dgn panasnya..mmg bertahab la kejap hhhiiii..ntah aku tgk hadi camtu je..tang mana slim tak tau kkkiiii

salwana nordin @ che'wa said...

Mmg konpius lily..serius tak tipu hhiiii

Nad MamaZN said...

hehehe..comey sbnrnya dorg ni..tp kadang2 ksian gak sbb riso obes. xpela janji sehat.

ps: kt entry saya td tu, bukan kawan2 tu adik2 ngan anak2 dorg hehe

salwana nordin @ che'wa said...

mmg obes la nad..biasalah kdg2 sihat, kdg2 tidak..

lerrrr ye ke nad..baca ke lain, fikir ke lain, tulis pun ke lain..merewang2 sbnrnya fikiran minggu ni...sorry nad :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...