CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 14 May 2014

Nampak sama tp bukan dia

Assalammualaikum..

Nampak mcm apa ha??????

Mcm PANDORA tak??..tak agak2 nak berpandora tp cap ayam punya pastu nk up entry.. *rolling eyes*

Eh..jadilah utk bebudak..dah kenapa nk memahal..baik terus beli emas kan..untung2 mak kau bole buat pelaburan di masa depan...ehhh???

Aku tau ramai kwn2 blogger suka pakai Pandora..cantik2 smuanya..aku pun suka sgt sampai menangisi dlm hati je lah sbb iols tak mampu uols..hhhaaaaaaa

Yg tak ori ni pun si kakak dah pandai pilih charm, design, kaler sendiri..sekali pilih2 total RM40>..gguullppp telan air lior mak jap!


Agaknya kalo ori terpaksa mak kau gadai segala bulu yg ada *oh ok tak klako*

Adiknya tu tgk kakak punya, dia pun nakkkkk *urutdada*..sudahnya aku pilih charm murah2 je sudoh..

Actually bg aku price reasonable la..cap ayam kan..jgn korang bijak2 nk compare dgn pandora yg ori..mmg pelempang makan dia!hhhhaaaaaaaaa...


Ingat nk simpan raya tp nampaknya mcm tak sempat je..lantaknya malas nk bergaduh..pakai la..pakai la...pppfffttttt!!

Aku beli bracelet ni kt junior sekolah dulu..mcm2 dia jual, brooch, pin, bracelet kanak2 dan dewasa, keychain..smua pun shomel :)


Sapa berminat tp takde bajet mcm aku bole terjah dia hhhiiii..tak byk cth dlm fb, korang kena pm dia utk request design..in syaa Allah nnt dia layan..


 p/s pasni nk beli utk diri sendiri pulak, tringin jugak nk berpandora..jadilah nampak sama tp bukan dia waaaahhhaaaaaaaa...
 

6 comments:

Naimah SiDiK said...

cantik tu wa.. ingat nak order jgak la raya nanti tuk Qisya...

Awatif nampak tinggi kan... dia minum susu lagi tak wa,,

salwana nordin @ che'wa said...

Ha sila lah nad..mesti qisya suka!

tgk fb dia..nnt mention nama wa..hhheee

mmg dia tinggi nad tp badan kurus je..

sapa yg jumpa mesti tekejut umur dia 3 thn dah mcm 4-5 thn..

ntah la cwa tgk biasa je hhheeee

dia minum susu lagi tp ikut demand la..byk makan..

Nad MamaZN said...

utk budak je..watpe pun beli memahal ye dok?

salwana nordin @ che'wa said...

hhheee...betul tu nad..kalo emas lain la kan :)

lieyalatif said...

auw...syomel2...

senyum sampai ke telinga laa dpt gelang blink2 yeak...ade yg dok tenung belek2 jek gelang comel nie.....comel wey...sweet jek charm yg ade tuh.... ni kalo mia mija tgk sure nak gak....dah le selalu berangan pakai pandora aku haahahahahaahah...jgn harap le nak dpt pandora aku, budak2 lagi sile pakai gelang olok2 dah, raye baru pakai gelang mas hahahaahahaha

salwana nordin @ che'wa said...

hhheee...jadilah lieya..aku rasa tak sampai setahun dah jahanam..itupun bukak, tutup, bukak tutup..sudahnya aku kata pakai raya nnt!hhhiiii

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...