CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 18 March 2014

masihkah kau ingat..nostalgia sgt :)

Assalammualaikum...

 ihsan: fb

Kalo sesapa yg biasa naik bas la zaman 90an ke bawah la kan..thn 2000 ni rasanya dah kurang kot..loceng pun dah cantik..

Aku dulu kan balik sek naik je bas (kt station bas) terus tekan loceng..nk check fungsi ke tak..bukan apa kang dah dekat nk sampai bas stop tetiba tak bunyi..

Tak ke berpeluh ketiak kau kt situ kennn..

Dah tu mcm org giler mencari loceng yg bole fungsi dlm bas tu!!! jatuh saham sbg wanita melayu terakhir tau..pppuuuiiiiiii

Kdg2 ada yg baik hati tlg tekankn, kdg2 buat bodo je..tak kena kt kau..mementang masa tu iols budak hingusan je uols...ehhhh...

Penah beberapa kali terlepas bus stop..jauhhhhhhhhhhhhhhh bas tu berentikn aku..nk menangis rasanya jln kaki balik rumah...

Anak3 aku skang tak merasa dah naik bas..byk senang dah depa..tak belajor rajin2 saja ler hhheeeee

4 comments:

Nad MamaZN said...

kenangan sungguh!

salwana nordin @ che'wa said...

mmg kenangan sgt!

Lily@MamaZaraZareef said...

Hehe..sy pon dah lame sgtttt tak naik bas..:p

salwana nordin @ che'wa said...

sama la lily..saya pun :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...