CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 11 February 2014

suprise jelly bunny dr hunny bunny..

Assalammualaikum..

Dia dah pandai skang..*clap*clap*clap* 
 
Laki kita dah pandai belikn kasut jelly bunny..bukan apa, aritu masa pestime aku beli kasut  kt situ haram nk bg kerjasama..

Mintak opinion smua pun angguk sambil main hphone, pastu tinggalkn kita kt situ, dia ntah kemana2..bole????*urutdada*


Kali ni dia pegi sorang2 *ada keje kt Penang*..patut la smalam tepon tanya pasal saiz smua kasut..

Then bangun subuh tadi mcm ada bau vanila..wanginya..

Sekali mcm kenal je paper bag tu..tgk2 ada 3 pasang kasut..maka bermulalah soal siasat..

aku: nape tetiba belikan kasut jelly bunny ni? 
dia: lalu depan kedai tu terus ingat kt awak..
aku: oooo haritu buat bodo je..
dia: aritu bg peluang kt awak pilih sendiri, beli sendiri
aku: abih ngape awak beli byk sgt ni..mesti tgh sale gila2 kan?
dia: ha la..up to 70%..3 pasang abg beli dlm RM40 lebih je..
aku: agaknya kalo takde sale beli ke tak ni?
dia: beli..tp abg beli 1 je udoh *sambilgelaksyaitonnirrojim*

Fineeeee..tetiba kedek ngan isteri kennn..

Mujur cantik jugak taste dia..

I loike x_______x

TQ honey bunny!

 

6 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waaaa....
sonot tauuu
sekali dpt 3 psg uuu!

untong tau!

salwana nordin @ che'wa said...

Hhheeee...

sbb murah giler leily dpt la 3..kalo tak 1 pun belum tentu hhhhaaaa

lieyalatif said...

auwwwwwwwwwwwwwwww!!! dpt suprise gituuu...

beb, not bad gak pilihan en laki mu...cantik2 semua...so camne muat tak kaki tu...jelly bunny ni kalo aku kene amik satu saiz besar dari yg asal.....tapi kasut die cantik2kan ...wangi pun yeak.....

hah sebelum pakai tu jgn lupe gigit tau...kang melecet lak...so far aku pakai mmg takpenah melecet pun...sedap di kaki gitu...auwwwww!!!

salwana nordin @ che'wa said...

itulah pasal not bad jugak taste dia..ingatkn tak berapa nk reti beli kasut2 gini..

dia beli saiz 2 kali beso dr kaki aku..2 kasut ok muat tp yg ijau tu terlebih pulak besonya...tp lantaklah pakai stoking sure ok hhhheeeeee

aku pun so far tak melecet sbb kasut ni lembut kan..yg ptg wangggiiiiii

Cute Mum said...

cantiknya kasut.. pernah masuk kedai nie kat midvalley. tapi masa tue mls nak test sbb ramai...
untungkan dapat suprise camnie..

salwana nordin @ che'wa said...

hhheee..tq..

kasut ni agak selesa jugak pastu yg ptg murah & wangi :)

kdg2 je dpt suprise..dia mmg gitu hhhheeeeee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...