CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 24 February 2014

shopping kononnya..

Assalammualaikum..

Kononnya lahhhhhhhhh...

Ntah apa nk cerita harini..terlalu banyak nk diceritakan ataupun langsung takde bahan nk cerita hhhaaaaaaaa

Hari minggu kemanakah anda?

Kami tak kemana sgt just attend kenduri kawen kawan raop dekat area2 sini aje..

Tapi sabtu aritu pegi ipoh..konon2 nk usha kain utk baju raya..awal giler ke?ala baru tengok2 aje belinya tidok lagi..hhheeee

Ada le 2-3 warna yg berkenan tp kena tunggu big boss on so berangan2lah kau dulu hhheeeee..dah decide yg mana baru kita pegi terjah berdua..senang nk pilih kan :)

Sudahnya pi merembat kain utk gegurls..beli hok murah RM5 dan RM7 / semeter..actually nk buat dress utk alya, dia kan suka nau pakai dress *eh mak dia yg suruh hheee*, dia suh buat labuh tutup kaki katanya..ala2 princess..



Lgpun elok la labuh senang pakai tudung..hat adik pun kena ada..kalo tak meroyan2 nk pakai kakak punya!

So dah siap tempah..actually kan aritu gatei menempah lagi 2 dress tru online..lambat lagi siapnya kot..harap2nya berbaloi :)

ok abis situ..dah dpt kain, menunggu babanya upgrade tepon pastu teman ke kedai spec mata nk ambik spec..

Pastu menunggu lagi babanya usha2 baju pulak..jd maknya terpaksalah jaga anak3 yg super duper aktif ni..pppfffftttttt

Aku peratiiiii je..soka hati la nk main apa pun janji depan mata :P

Sesi membuli abam..




Dekat sejam menunggu..sudahnya raof satu hapa pun tak beli..takde yg berkenan katanya...whattttttttttt???

Fineeeee..perut dah lapor giler ni..bg permaisuri bersantap dulu kang takut tetiba bertukar menjadi naga bersiong..eh ada ke???whatever!


Ok tu je nak citer..eh?

4 comments:

lieyalatif said...

ooo ko pun dah cari kain baju raye yeak....aku pun plan bulan ni nak cari dah...nanti leh hantar ke tailor....tu le beb jom buat dress tu anak2 jom....budak2 ni pun aku plan nak buat dress...comel sikit kan...ala2 princess gitu hahaahahahaha

mmg kene plan awal2...kang lega bab baju raye dah settle so nanti boleh gune duit tuk bende2 raye yg lain plak...kalo sebulan tu nak hempuk beli barang2 raye ngan tukar duit lagi mmg masak laaa ....menangis dibuatnyer kan...skarang serba serbi mahal so kene la berhemah sikit berbelanja......

lelaki mmg gitu beb...mcm laki aku gak le...berjam2 sudah nye semua tak berkenan..adoi kematu bontot menunggu tapi takde ape yg berkenan...sakit jiwa woiiii!

salwana nordin @ che'wa said...

Mcm biasa la lieya..kena prepare awal2 kalo tak kelam kabut nnt..

betoi ckp ko tu kalo smua skali nk hempuk dlm bulan tu telanjang kita weh nak2 brg smua mahal skang hhhuuuuu

Eh ko pun cadang nk buat dress utk miamija? Good..good..sure comei giler sbb aku jarang npk diaorg bergown ;)..tak sabar nk tgk hasil design ko nnt hhheeee

laki aku cerewet gak time shopping..ada je tak berkenan..yg menunggu ni mmg kematu wehhhh

Nad MamaZN said...

Naseb ada abam besar layan adik2 :)

salwana nordin @ che'wa said...

Ha'a abam tu kena buli je tu hhhee...ikut mood je tu kdg2 boring nk layan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...