CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 20 October 2013

sshhhhh...examination week

Assalammualaikum..

Mcm biasalah masuk Isnin je kemain malas nk buat hapa hhheeeee..

Ok harini tak banyak benda nk citer..kakak alya start exam dah..harini paper BM dan Bahasa Arab..ntah camna nk jawab tu!


Bm tu gagah la jugak kan since dah pandai mengeja ni, bahasa Arab tu still ke laut nampaknya..:)

In syaa Allah ibu doakan kakak dapat jawab exam dgn baik..dah berminggu2 kita usaha kan, lebihnya kita berserah pd Allah :)

Harini nampak dia semangat..malam semalam gigih menyusun, mengasah segala mak nenek pensel & kaler dlm pencil box..

Esok lusa belum tentu semangat tu ada hhheeeee..alatulis pun belum tentu kekal dlm pencil box tu hhhhaaaaaaaa...

Ok la do your best dear!ibu baba sentiasa doakan awak!

**abang adi belum dpt2 lg tarikh exam ni..lg bertambah2 risau :(**

5 comments:

lieyalatif said...

betul tu ko..sekolah miamija pun pekse ....sekolah kebangsaan dah settle minggu lepas...ni tgl kafa jek....

in sha Allah moga2 anak kite diterangkan hatinye nak jawab soalan....amin...

salwana nordin @ che'wa said...

ye lah minggu pekse skang ni..anak2 nk pekse kita mmg confirm nebes kan :)

in syaa Allah mudah2an depa dpt jawab dgn baik :)

diana said...

InsyaAllah..dia boleh buat punye..;)

salwana nordin @ che'wa said...

in syaa Allah..tq diana

salwana nordin @ che'wa said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...