CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 21 May 2013

hari malas





Assalammualaikum..

Ingat hari ni malas nk buat entry sbb malas!

Ingat nk citer pasal potty training wawa tp malas jugak!

Ingat nk balik sidai baju..pun malas!

Ingat malas nk makan jugak arini**ok yg itu pentipu :P**

Tapi yg paling utama kemalasan nk pegi menempah baju kain..adooyaiiiii!!!!

Kain lama dah beli, takut tak sempat hhhuuuuu


Mmg tahap kemalasan yg kena makan penampor je ni hhhhuuuaaaaaaaaaaa...

Actually susahnya sbb nk cari tailor pastu nk suruh buat ikut design yg kita nak..memula suruh makteh tp dia tak jamin boleh buat sprt yg kita harapkan..sedih :(

Ok cari kedai lain..ambik tempahan utk dewasa tp utk kanak2 takmo pulak..camna??

Pilihan terakhir dekat tailor yg biasa kita buat nampak gayanya..tp tu lah..tailor plak zaman 40 an  so kalo design yg hot2 skang mmg blur sket...hhhmmmmmm

Sudahnya 2 option sama ada :

1. tukar design lain..
2. bahagi2 tailor (mak lain, anak lain)..

**utk lelaki2 in syaa Allah tak ada masalah, kaum perempuan je banyak songeh hhhheeee**

4 comments:

lieyalatif said...

haihhhh..jgn malas2...meh babab kang heheheeh

aku dah selamat anta ko..alah aku buat simple jek ..buat kurung moden jek anak beranak tuk raye nieh....kain pun aku beli simple2 jek koooo...

ko jgn anta lambat2...pi anta cepat kang raye pakai kain batik kang heheeheheheh

salwana nordin @ che'wa said...

hhhhaaaa..minggu malas ni beb!!

tu lah ingat esok atau lusa baru nk anta..aduhaiii takut plak aku kot2 nnt lambat..

design nk meletup aje padahal ada org kesah kkkkeeee

Zee Suhaini said...

kain jakel murah kan skang..

rayo setahun sekali mesti nak vogue2 gitu kan..
zee senang je..beli yang dah siap..nasib size senang dapat..hihi..

salwana nordin @ che'wa said...

murah tak murah jugak zee..tgh ada duit sket beli lah hhhheeee

itulah gatal nk vouge2 sudahnya tailor takde hhhhaaaa

biasanya raya pertama mmg tempah..raya ke2 dan seterusnya baru cari yg dah siap

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...