CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 20 December 2012

menu org sakit tonsil

 Assalammualaikum..

Masih bersiaran dr opis kata ko hheeee..tp best jugak sbb hari ni half day keje :)

Hari ni takde cerita yg menarik sgt utk dikongsi..nk melawa pun takde mood arini..veryyy theeee kan..

Oh ye..raof dah beransur baik alhamdulillah..semalam dah boleh gelak besor tgk citer apa ntah smalam so kira ok la tu..

Cuma tekak still pedih dan berdarah bila keluarkn kahak..

Buat masa ni selera makan tak brapa nk ada lg..stok aiskrim ngan roti tu sentiasa ada..


Knapa aiskrim?

Itulah yg doc suggest makan after operation..bole??sbbnya jgn tanya aku lah, sila tanya yg lebih pakar okies..

Mmg rezeki bebudak tu jugak bila ada stok aiskrim sbb ASKRIM kan..budak mana yg tak suka..habaq mai..

Umah aku ni jarang ada stok aiskrim sebekas2 ni..kalo tringin pun aku belikn jenis ada batang tu je ha..

Bukan apa dlm masa sejam sebekas pun bole depa pulun..tak ke meroyan aku kt situ!

Petang semalam baru raof sentuh nasik, itu pun makan dgn hotdog..ko mampu????


Ni kalo setahun diet gini mau kurus laki mak ok!!!!uuuiiihhhh kalah aku..**cepat2 sapu pati mustajab kt perut dan peha sambil tekan tubi 49x kkkkeeeee**

**eh takde maknanya dia nk diet, smalam pun dah oder mcm2 nk makan bila dah sihat..ate canne nk kurus bangggg**

3 comments:

lieyalatif said...

haa betul2...kalo lepas operation tonsil mmg doktor suh mkn sekrim kan....yg kat umah tu pun ape lagi...hepi le dpt menumpang sekaki kan heheheeheheh

gitu le ko jadi org sakit.....lepas jek tempoh pantang sure mcm2 die nak order hahahaha..siap sedia yeak jadi masterchef kat dapur heheheehe

salwana nordin @ che'wa said...

itu la kepelikan aku lepas operate mkn sekrim..

eh bebudak ni mmg saat yg ditunggu2 lah hhhheee

aku yg senang aku masal la...yg susah silakah beli...bole???

Nurin Hawa said...

Haha,, perit woo kena tonsil.. dulu tiap-tiap bulan saya kena tonsil.. sekarang alhamdulillah.. da stop... ada rahsianya if nak sembuhkan tonsil tanpa operate.. dan operate pun belum tentu da taknaik.. memang sejarah hitam la kalo naik balik.. hhuuuhuu. do contact me okeh 010-9333205

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...