CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 3 June 2012

pertama kalinya


Assalammualaikum..

Salam senin...:)..hari minggu blog tak hapdet gara2 tuan tanah tak brapa nk sihat..tekak perit + sakit kepala = kebaringan :(

Eh tetiba gambo kek..ni lah kek hantaran yg kita buat aritu kkkeee..giler tak b'seni langsng tp yg penting perantin suke kan..


Perantin request nak choc moist cake, aku buat 1 kilo lebih..berat sbb kukus..krim nak biru+silver+stoberi..

First time m'deco, first time jugak buat krim kek..

Actually usahasama dgn my 4th sista jugak (mak si kembau)..dia tolong melepa krim (corak biru2 tu dia buat), tolong susun stoberi, aku letak bunga :)

 me,awatif and mak si kembar :)

Harap2 pasni bole deco sendiri kek harijadi anak3 :)

I luv baking!

8 comments:

Aida78 said...

sedapnya kek...tuan buat kek kena mamam ubat dulu dong...

Naimah SiDiK said...

wahh pandainya c'wa.. nad x pernah buat kek lagi.teringin gak nak buat.. guhuhu

nampak cantik + sedapp .... cnfirm habis nie...kekekkek

salwana nordin @ che'wa said...

hhheee..dah makan pun :)

salwana nordin @ che'wa said...

ikut resepi yg ada reti la nad..kalo mereka sendiri mmg tak pandai :)

cuba la nad..byk resepi kt tenet dah skang..

hantam saja lah janji nampak mcm kek hhhheee

lieyalatif said...

eh okey la tu...cantik ape!! kemas jek lieya tgk...wah lepas ni leh amik order dah nie heheheeheh....kaler die mmg menarik....putih biru mmg naik laa kaler tu....

salwana nordin @ che'wa said...

hhheeee...kalo tgk live tak la kemas mana lieya hhhuuu...melepa krim dgn pisau biasa aje, pisau kek lupa nk beli..

dah ditutup dgn krim kek tu baru npk ok sket :P

itu la kek hantaran utk sebelah lelaki..tema biru..letak stoberi kasi naik sket serinya..the rest biasa aje hhhaaa

kalo nk tempah, tuan tanah kena bertapa dulu kt mana2 kursus buat kek hhhhheee

LYAfrina said...

wah..sgt2 cantik & kreatif la....
blh buat bisness ni..

salwana nordin @ che'wa said...

tq lya :)..cantik ker camtu?comot sbnrnya tu..tp sbbkn 1st time kira ok la kot ye hhhhhaaaa

nk b'bisnes kena pegi bertapa kt mana2 kursus dulu..i'Allah one day :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...