CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 2 March 2015

Jubah best uols

Assalammualaikum..

Dah tak sibuk, malas pulak, pastu takde idea menulis, skang sakit gusi melanda..goooodddddddddd!!!

Oh myyyyyyyyy..sakit yg tak tau apa puncanya uols..sampai kepala dan muka sebelah sakit ffffuhhh!!

Harini kita just nk review antara jubah yg sedap pakai :)

Namanya Jubah Areeya dr Jubahsouq..

Nak tengok2 bole lawat 
ig:Jubahsouq

Serius..kain satinnya mmg best pakai, skang mmg menggila satin pulak aku..design pun simple, warna2 semua menarik dan mmg IN zaman skang..gewammmmm!!!

Siapa yg suka simple tp trendy highly recommended :)


**Abaikan lah muka sebesor dulang tu, bukan muka yg nk dicerita, yg penting nk citernya pasal jubah tu bbbahahaaaaa..**

Yg aku beli ni warna mustard (mcm gold) dgn line brown..serius cantik warnanya..rasa mcm disaluti emas..**dgn harapan bole gadai kalo terdesak kkkiii**

Diaorg rajin buat tour kt mana2 negeri terpilih so biasanya harga mmg kebabom, kalo beli kt sana compare beli direct online..

Kalo ada personal shopper lg senang mintak belikn kt mana2 tour yg diaorg attend!

Cuma saya suggest kalo nk beli ukur betul2 badan, seller suggest beli one size bigger utk keselesaan dan aurat lebih tertutup la, tak sendat kan..

Skang ni baru ada 1 koleksi je, tgh tunggu 1 lg jubah, itupun ada org nk let go kt ig, so kebetulan mencari warna dan design yg sama so membeli lagi hhhuuuuuuuu

Kali ni beli saiz M sbb jubah kt atas tu saiz S..ngam2 badan dan sendat sikit sbb bila tetas jahit blkg tu, terus ok sikit :)

So kali ni try besar sikit..

Happy shopping korang..

#akusukajubahdress
#akushoppingkauygpanas


4 comments:

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

lame tak blogwalking cni..huhu..apepon,santekkk jubah..saya jekla tak berdaya pakai jubah sbb klu pakai kompem nmpak cam mengandung..sapa soh bela perut buncit kan...wuwuwuw

salwana nordin @ che'wa said...

hi lily :)

bole aje sbb jubah kan loose, kalo dress tu payah sikit la

sama la mcm akak, nk cover perut, pakai jubah senang hhheeee

LYAfrina said...

lya pon skarang suka pakai jubah..cantik je kan

salwana nordin @ che'wa said...

cantik, selesa dan yg penting menutup aurat :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...