CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 27 January 2013

wawa's bornday - 2 tahun

Assalammualaikum..

Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana masih meminjamkn anakanda Mya Awatif selama 2 tahun kepada kami :)..

 homemade cake by me just for u dear :)

Officially..26/1/2013 genaplah umur dia 2 tahun..

Tq pd smua yg wish dekat fb..tu pun aku posted awal sbb early celebration dia pun kami buat hari khamis 2 hari sblm bornday dia..


Citer celebration kita talk2 later yeh..

Cuma hari ni ibu, baba, abang hadi dan kakak yaya nak bgtau...

*walaupun awak suka notty merepek2 kami sayanggggg jugak..
*walaupun tak duduk diam seminit kami sayanggggg jugak..
*walaupun huru hara kami sayanggggg jugak..
*walaupun suka menangis melalak2 kuat kami sayanggggg jugak...
*walaupun suka cubit dan gigit org kami sayangggggg jugak...
*walaupun suka buat muka kering kami sayanggggg jugak..
*walaupun suka buat sepah kami sayanggggg jugak..
*walaupun smua benda nk buat 'wi wi wi' (sendiri) kami sayanggggg jugak..
*walaupun suka gaduh ngan kakak kami sayanggggg jugak..
*walaupun suka sengaja tumpah2kan air atas lantai atau kapet kami sayangggggg jugek..
*walaupun suka beno bukak tutup peti ais kami sayanggggg jugak..
*walaupun suka bangun cepat dan susah nk tido siang kami sayangggggg jugak..
*walaupun suka main beras pastu makan kami sayanggggg jugak..
*walaupun susahnya nak pakaikn baju dan napkin lepas mandi kami sayanggggg jugak..
*walaupun suka2 hati pilih sendiri lagu apa nk nyanyi time dodoikn dlm buai kami sayangggggg jugak..
*walaupun dlm kete tak diam ke depan ke belakang kami sayangggggg jugak..

Nampak tak betapa sayanggggnya kami walaupun awak asyik buat onar lah awatif!!!hhhhhaaaaaaaaa...

Allah menduga utk anak bertuah yg ke3 ni yg tersgt2lah aktifnya (maknya tetap byk lemak jugak) tp kalo dia takde mmg sunyi rasa rumah kan..**bukankah setiap anak itu ada hiburannya :)**

Last but not least, semoga anakanda Mya Awatif menjadi anak yg solehah berjaya di dunia dan di akhirat..jika dipanjangkn umur berjihadlah ke jalan Allah utk merebut Syurga Allah kelak..in syaa Allah ibu baba doakan nak :)


Meh cuci2 mata jap:

Cerita setahun yg lalu
Cerita kronologi bersalinkn wawa

 **esok aku update milestone dia yeh..in syaa Allah** 




2 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi besday wawa...
semoga mjadi anak yg terbaik utk keluarga..

cantikla kek beday wawa..
auntie nak sket...

salwana nordin @ che'wa said...

tq unty leily..

in syaa Allah mudah2an..

kek tu mak kita buatkn khas utk bday kita hhheee

nk sikit kena dtg umah ek hhheew

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...