CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 30 August 2012

princess alya - 4 tahun :)


Assalammualaikum...

Citer raya dah abis kot..eh dlm malas2 tu abis gak citer aku ye..**sambil kipas2 rambut ke belakang wahhhaaa**

Pada 22/8/12 aritu b'day puteri sulung kami alya yg ke 4 tahun :)

Dah besor ayang2 ucuk2 anje2 ibu ni ha tp tetap bb dolls di mata ibu ngan baba ye kakak kan :)

Pagi2 tu just aku, abang ngan adik (versi alien) wish siap 'menyumbangkn' lagu b'day kan..bapaknya lepas balik masjid dlm pukul 10 lebih kot baru tringat nk wish alya..lupe lettew!!!

Itupun lepas baca status fb aku kottttttttttt **dia mmg addicted dgn fb**


Alhamdulillah tahun ni b'day dia dlm bulan raya..tahun pertama, tahun kedua, tahun ketiga smua dlm bulan pose, tp tetap raikan bersama :)..w/pun simple tapi rasanya itu pun dah cukup happy buat dia :)

Sbbkn raya kt kedah so aku buatkn sebiji kek (rainbow cake) utk dibawa ke sana, kengkonon early celebration lah..lgpun malam raya pertama tu kan ada Bbq so sedang elok lah kita menumpang :)

Dekat sini plak kita raikn masa open house aritu tp kesian kakak, ibunya tak sempat sgt2 nk buat kek hhhuuuuu...

Alhamdulillah 4 tahun dah Allah pinjamkan kakak alya kpd kami..semoga dipanjangkn umur dan dimurahkan rezeki dpt tgk dia terus membesor depan mata :)

Dah 4 tahun ni makin cerdik cara budak la kan..mulut pun dah mcm org tua2, dah mula kenal doa, abjad, huruf, solat, pilih baju, mencantikkn diri etc..

Mengada2 pun ye..nangis pun selalu..dah pandai jeles menjeles dgn adik jugak fuuuhhhh!!!

Buat kakak alya: semoga menjadi anak yg solehah dan berjaya dunia akhirat..i'Allah..baba, ibu, abang adi dan adik awatif sayang kak alya ketat2!!!

**alhamdulillah pose ke4**


6 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi besday dear Alya!

salwana nordin @ che'wa said...

Tq unty leily :)

salwana nordin @ che'wa said...
This comment has been removed by the author.
salwana nordin @ che'wa said...
This comment has been removed by the author.
mummy alesya said...

lamanya tak singgah sini....comey tui anak dara sorang ni

salwana nordin @ che'wa said...

Wehhhhh ang pi mana?blog ang setahun dah tak update..rindu ok

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...