CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 5 August 2012

manik dan shopping raya

Assalammualaikum...

Hari minggu aritu sibuk mengemas, m'cuci, mengemop, menyapu (vakum rosak) umah..rupanya letih jugak ye buat keje2 gitu time puasa nak2 kita sorang je yg buat hhhuuuu..

Bapaknya dr subuh ke masjid tak balik2 umah, pukul 3 baru nampak bantang hidung..bebudak plak mcm biasa la aktiviti main gaduh main gaduh main gaduh pheeewww!!!

Ari minggu masa utk aku m'habiskan keje2 m'jahit manik lor!matiklah tak abis2 pasal baju dan manik kkkeeee

Korang mesti nk muntah kan, aku ni ha yg mengadapnya wwwahhhaaaaa...alhamdulillah dah siap pun!nasib la aku buat simple aje..

Taburkn aje manik2 tu ha..kalo buat lagi banyak awalarat gamaknya raya haji tahun depan pun belum tentu siap hhhhiikkk


Utk org yg kerastangan mcm aku ni ha, simple mcm tu pun rasa migrain nk abiskn..aku manikkn kt tangan dan dada je, tak payah nk meriah sgt sbb bila dah pakai tudung sure tak npk pun..tp ada haku kesah :)

Pastu settlekn manik utk baju alya plak..aku buat senang2 aje janji ada sudah!mak dah malas nak oiii..dia ok je :)


Petang ahad smalam jalan2 cuci mata lagi kt bazar Ramadhan..raof ajak menemannya beli jubah dia, tp nan ado..aku gak yg 't'beli'..achanner..


Merembat 2 t-shirt muslimah utk diri sendiri dan 2 t-shirt muslimah utk alya jugak :)..buat basahan di hari raya nnt kkkkeee...

Mmmmmmm lepas ni nk alter jubah raof plak **jubah kiriman kawan dr mekah, saiz pak arab korang tau lah**

2 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

acaner asek terrr beli aje ni..
lg 2 mgu nk raye asek terbeli kopak tokei.. hahahha

babeh, dh tomei dh dress kamu... =)

salwana nordin @ che'wa said...

Hhheeee tq awak..jenuh ooo nk pulun abiskn jait manik tu..leceh

Tu yg malas b'jln2 time pose..ada je yg tersangkut kkkkeeee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...