CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 3 July 2012

shopping offline

 Assalammualaikum..

Lama tak shopping offline utk diri sendiri nak2 beli baju seluar :)


Meh kita round bahagian pompuan ye anjeeeeeeee :)

Sbbkn tak berapa minat jeans *atas faktor figure badan yg tak stabil kkeee** kita beli stretchable long pants..sejuk dan selesa gitu :)

Jenama Arcadia RM29 selai so murah makanya kita rembat 3 skali..kita beli kaler2 kali ni pink belacan, ijau dan cream..eh kalo ada rezeki nnt nk rembat kaler lain plak :)

Beli blouse labuh 2 helai jenama yg sama..murah jugak RM39/selai :)

Jadinya mana yg b'kenan dan saiz M ambik je..tp pegi jugak fitting room takut t'salah saiz..tetiba kau pakai saiz L acanner tu???hhheee

Time beli ni pun dah dekat nk balik aritu, kebetulan brg2 budak smua dah beli, awatif plak tido so ambik peluang cari brg sendiri plak :)..hadi dgn raof, mcm biasa alya mesti nk meneman aku..

 Tapi spjg sesi pilih memilih kau tadah je la telinga dengo dia pot pet pot pet..

'eh ibu yg tu tak cantik, ni cantik'
'bu, nnt baba tinggai kite'
'alya rindu adik'
'ibu tak yah beli banyak sgt, ibu kan takde duit'
'bu, camna kita nk balik baba takde'
'bu, tak cantik sgt pakai baju tu'
'bu, org indu tu ada taik lalat beso atas dahi dia'

Yang paling sentap...*dlm fitting room*

'bu, alya nampak perut ibu muncit, bu ada bb ke dlm tummy ibu tu'

Uiiiihhhhhhhhhh ni baba kau lupa nk beli insuran mulut kah???..

Kau keluar..keluar..keluar dr siniiiiiiiiiiiiiiii *sambil kesat2 air mata*...wahhhhaaaa meroyan dah mak kau  :P

**eh ni kalo bapaknya dengo bukan main b'joget zapin asli smua sambil gelak2 syaiton sbb nk kutuk bininya gemok lettewww**

6 comments:

lieyalatif said...

haahahahah....terbaikk la alya...tak pasal2 mak ko meroyan sentap2 menyentap wakaakakakaak....alah ko lebih kurang anak aku gak...mulut takde insuran tahap nak kene cili api gitu....tapi kalo buat2 merajuk pandai lak pujuk dgn pujian2 tinggi melangit hahahaahahahaa

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

share la link mane awak beli tu.. heheh
leh kat kite cuci mata, hrp2 tak terpedaya gak.. hahahha

kite pn dh berisi sket tau,
jenuh target mau kecikkn peha ni,
dh mcm ayam upinipin dh, huhuhu.. =(

salwana nordin @ che'wa said...

hhhaaa...ko ade katanya :)

dia ni mulut bole tahan, esok aku nk siap2 bubuh cili dlm mulut, agak2 merepek aku cilikn aje hhhaaa

salwana nordin @ che'wa said...

leily kali ni kita bukan beli online..offline :)
beli kt jasko bahagian jenama arcadia..byk choice jugak..rajin2 terjah jasko ye :)

kita bukan lagi sket ni..banyak benor dah hhhhuuuu..sama la kita tang perut m'bawak ke peha..aduhaiiiiiii

Naimah SiDiK said...

waaa.. santikk... sopping kat mana nie.. nak beli lg gtaw la.. cam kenan la ngan suaQ-suaQ kembang itew...

salwana nordin @ che'wa said...

sopping kt perda aritu nad..kami balik kg pastu singgah perda shopping raya :)

wa mmg pakai suaq2 kembang camtu..selesa kot..seluaq jeans dah tak pakai..skirt pun suka jugak :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...