CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 30 July 2012

dress raya kita

 Assalammualaikum...

Dah masuk Ramadhan ke11 dah kot ye..lupa dah weh..pose ke idok ni :P

Alhamdulillah pose..

Eh nk show off dress baru kita lor..siap tempahnya dah lama tp hasilnya mcm hampagas makanya terpaksa kita anto alteration tau!

Bila dah siap alter dan smalam balik umah pakai terusssssssss, ok tetiba rasa nk menari dgn raof ala2 ballroom gitu :)

 still button on sbb awatif menyusu katakan :)

Boleh korang bayangkn tempah princess dress jd maternity dress..gemok kah aku?tak payah nk perli sgt la nyonya tailor..sentap i ok!.. wwwaaaahhhaaaaa...

So mmg terpaksa anto alteration sbb kalo tak alter, confirm aku tak pakai dah, nk tunggu aku peknen belum lagi kot tahun ni :)

Alamatnya aku lanting2 je kt org nnt..tu pun kalo ada yg nak hhhuuuu

Aku suh bukak balik smua baju tu, ukur balik ikut ukuran badan dan jahit semula :P..brapa hinggit dia caj pun aku tak kisah dah sbb sedih dan geram punya pasal hhhhuuuu

Dah namanya tukang alter mmg thumbs up!ok banyak la dr sebelumnya :)

So sbbkn dress ni kosong je, ingat nk buh something kasik walaaaaaalaalaaaa gitu..kalo rajin aku letak bead, kalo rajinnnnnnnnnnnn..kalo ko tu dah dasar pemalas apa pun tak bley hhhhaaaaa...

Ok cukup2 eh..tahun ni dah ada 2 jubah cotton beli, 1dress tempah..tu pun kalo tak gatai m'tawaf mana2 kedai hhhheeeee...


Agak2 boleh cantik mcm diana time raya nnt tak?hhhaaaa mmg tak la...wehhhh sweetnya warna pink kan..kan..kan..

**jap eh nk gi cari manik2 utk kerastangan..puuiiiii**

4 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

wah, raye ngan dress yer..
kite nk raye ngan jubah tp asben plak suh beli kain pasang.. huhuhu..

eh nnti dh siap tacap2 show off ye..
ai tau, awak kang tangan seni punye olang..
sure lebih wallllaaaa ghitewww khannnnn.. =)

salwana nordin @ che'wa said...

Kita suka dress la awak hhhhee..jubah pun suka jugak..

Tp raya pertama mmg paksi baju kurung

Nnt dah siao kerastangan kita tunjuk ye..kalo jadi lah hhhhhaass

salwana nordin @ che'wa said...

Kita suka dress la awak hhhhee..jubah pun suka jugak..

Tp raya pertama mmg paksi baju kurung

Nnt dah siao kerastangan kita tunjuk ye..kalo jadi lah hhhhhaass

salwana nordin @ che'wa said...

Kita suka dress la awak hhhhee..jubah pun suka jugak..

Tp raya pertama mmg paksi baju kurung

Nnt dah siao kerastangan kita tunjuk ye..kalo jadi lah hhhhhaass

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...