CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 6 June 2012

LV..ko ada?


Ok..tajuk mcm ada unsur2 b'lagak gitu..*lempang sedas*

Bila tengok my blogger fwen post pasal h/beg..baru teringat nk post pasal h/beg jugak :)

Kita baru beli, beli sendiri ok!..reward utk keletihan minggu lepas..letih konon kan padahal kalo buang duit mmg laju je hhhhaaaaaa...

Kita beli beg kali ni..nnt2 reward kasut ke, baju ke, buku ke, tudung ke, u/wear ke...eh?

Kali ni kita cari LV..wahhhhh dengo je nama LV trus melopong2 mulut korang kan..

Tak payah nk melopong sgt pun takpe..ini LV cap ayam..bukan harga beriban2 tu..belum mampu noks!

Jadi la nnt 'makcik kantin' kutuk saya lagi kan..keje kilang je boleh pakai LV memahal...aduhhhhaiiii

Eh tapi makcik ada LV cap ayam?..takde kan...so duk diam2 :P

Rasanya tak sempat pakai raya ni hhheeee..

**usha COACH plak!**

6 comments:

lieyalatif said...

betul tu ...dah penat2 keje harus leee reward diri sendiri...baru syok kan....

alah ko takpe laa cap ayam ke ape yg penting duit sendiri kan...berbaloi dah keje penat then pakai henbeg baru....ohooooooo ade makcik kantin busy body yeak....ko lepuk jek die wey heeheheheh tapi jgn ckp aku yg suruh hihihi

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

mmg non- ado la mak nyah oooii..
mak pakai sembonia jerk.. hahah

haah, sama.. duk iam coach nih!

salwana nordin @ che'wa said...

hhhaaaaahhaaaaaaaa..kalo makcik tu bukak mulut mmg kena lepuk :)

kdg2 nk m'gembirakan hati sendiri kena la beli sendiri, kalo ada org hadiahkn itu double happy :)

kalo tak mampu beli cap ayam la, kalo yg mampu beli ori..senang kan :)

salwana nordin @ che'wa said...

hhheee..mak pun sama nyah!

mmg nan ado la kalo ori punya LV..fengsan hhhuuu

eh sembonia pun bole tahan tau..classss gitu :)

moga2 dpt la apa yg di aim tu ye COACH!!!!

Naimah SiDiK said...

jommm jomm cuci mata coach plak lepas nie... santikkkk bangat sama cantik ngan $$$$$ adeiiiiii.......

Kena posa la.. hheheh

salwana nordin @ che'wa said...

wa ni usha coach cap ayam je nad hhhheee..

high gred belum mampu :)

eh kalo nad dah minat, kumpul duit dr skang la..mudah2an dpt apa yg diidamkn..i'Allah :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...