CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 18 June 2012

la..kan senang


Assalammualaikum..

Boleh plak aku terlupa dlm myV tu raof ada pasang CD player, punya lama dah ada aku bole tak ingat..ngok ngek betul hhheee..

Bagusssssss...bole pasang cd utk anak3 sementara nk sampai ke destinasi yg dituju...wahhaaaa

Kemain jakun bebudak tu hhhhhaaa..

Lantakkn korang lah janji diam jgn merepek merempan udoh!

Biasanya bebudak ni pagi2 ok mgkn sbb bateri tak cas lagi..cuba petang kang..aku rasa macam budak3 ni dah telan 10 biji bateri ke hapa, tak diam mengalahkn hapa..

Selalu buat hal awatif la..turun naik, ke depan ke belakang..aku rasa nak halau naik bas je kuangkuangkuangggggg...

4 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sama la ngan alya, kalo bateri die penuh.. kite nk memandu pn x leh fokus..
tp sebla bdn, myV kite tak dibenarkn letak player,
awal2 lg dh warning kt asben toksah gatal2 nk letak.. nnti kite sorang yg mandu, die ngan alya syok2 layan kartun.. ;-p

salwana nordin @ che'wa said...

tu la pasal liely..bebudak ni kalo bateri penuh mmg aktif mengalahkn hape hhhheee..sama la ngan alya ek?

kita ni pun sbb myV asben punya so dia yg letak player, bila dah ada so guna aje lah hhhheee

lieyalatif said...

wakakaakak...bukan telan bateri tapi minum air bateri le kooo heheeheheh...same laa mcm anak2 aku....energy tu sentiase full bar....fenin aku...tapi takpe laa dari tgk dieorg melepek tak sihat kan, baik aktif ajek.....

ape la ko...tu pun le lupa....heheeh senang ade tv gini...budak2 behave sikit dlm keter....behave tak behave pun ade la jugak citer katun yg boleh melekakan dieorg kan....

salwana nordin @ che'wa said...

ha'a la kan..minum air bateri sekali ngan bateri2 ke hapa :)

bila anak sakit tak aktif kita yg susah hati kan..bila sihat walafiat lain plak aktifnya hhhuuuuuu...

camna aku bole lupa, naik je kete pasang enjin pastu drive..yg lain2 aku malas nk pikir dah hhhhhhaaaaa...

bila dah bising2 dgn asben baru dia cakap pasang la cd bg depa tgk..la ada rupanya kkkkkkkaaaa

pasni harap2 baik la diaorg tu :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...