CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 28 May 2012

love it!!!


Assalammualaikum...

Lama tak jumpa :)

Still keletihan lepas kenduri hhheee...**macamkan dia sorang je buat keje kan hakkkkkttuuuiiii**

Hari ni baru start keje, pasal kenduri nanti2 kalo rajin kite crite..tak sempat b'gambo guna kamera sendiri so kena tunggu adik2 yg lain update dlm fb..nnt kita cilok kkkeee...

Eh tetiba ada bedak ngan syampoo apa kes???


Fall in love plak dgn bau shampoo dan bedak jenama drypers ni so harus mencuba :)

Budak3 pun suka :)

Ok tu je..bole ending camtu???

Nampak nau tak ada mood dan idea kan hhhuuuu..

**esok dan lusa kursus...arrrrggghhhhh kemalasan**

4 comments:

LYAfrina said...

hehe..asya pon trus melekat dgn produk ni.. syampoo n baby bath.. ingat nk beli gak bdknyer nnti.. bau sma dgn johnson&johnson

salwana nordin @ che'wa said...

ha'a itu la..aritu tgk awak update blog pasal syampoo drypers asya trus saya nk cuba kkkeeee...

saya bb bath belum try lagi, skang just pakai bedak ngan syampoo je..nnt nk beli bb bath plak..

baunya sgt2 wangi kan :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

ituler, igt pampers je jenama drypers..
rupenyer dh kuo jugok mandian n syampoo drypers yer..
tp eh br ni nampak anak sepupu pakai bj yg ada tagging drypers, ntah2 produk baju drypers pn dh ada.. ;-p

pernah beli utk alya mandian ni,
sekejap je die picit abes, berkubang men mandi time sepupusepapat die balik, huhuhuuh..

salwana nordin @ che'wa said...

ha'a dah ada leily..

minat plak dgn bau dan bentuk botol tu ha..besor hhheeee

biasa la tu leily..bila dah ada nama sendiri bole la kluar produk2 lain plak :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...