CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 29 April 2012

ahad pun masih di rumah


Assalammualaikum...

Aku tak brapa nk sihat due to cirbir since tgh malam smalam hhhuuuu..cirit start dr pukul 1 pagi, 3 pagi, 5 pagi, 7 pagi dan last pukul 12 tgh tadi :(

Terus feeling kurus padahal perut kembong buncit tak bole blah!

Ntah hapa yg aku silap mkn tak tau lah..lauk kenduri ke? satey ke? laksa ke?..hhhmmmm

Mujur la anak3 tak cirbir sama..eh hadi je kot sbb ntah pukul brapa dia bangun ke toilet..bila ty nape..berak katanya hhheee..

Alhamdulillah dia tak teruk pun, cuma aku rasa mcm lemah lutut sket hhheee..

Pagi tadi tak masak b'fast pun, smua kemalasan..b'lingkor2 kt tempat tido sampai pukul 9..sudahnya raof ajak makan kt luar..siap2 smua dlm kul 10 lebih baru pegi cari b'fast..

Punya la ramai org..dlm pukul 11 baru dpt makan..nasib la oder nasi goreng..perut kemain lapor wehhh...

Then hantor raof umah kawan dia sbb nk pasang bendera..aku balik sendiri sbb confirm lambat lgpun awatif dah mengamuk mengantuk..aku plak dah sakit perut hhhuuuu

Sbbkn masing2 still kenyang pukul 2 baru aku masak t'ari..masak simple aje..telur dadar dgn sambal sotong..mlm kang pikir lain :)



Eh jemput makan smua...

2 comments:

Uncle Lee said...

Hello Salwana, bahasa saya sebelum Merdeka, da out of tune, but boleh faham your this posting.
I think you got a slight case of food poisoning.
If you can find those carbon, or charcoal tablets by Merck, sold in Drugstores, it should help stop the problem. Makan dua tablets, will help stop your running to the bathroom, kalua tidak, makan tiga.
Check it out first.

Anyway, hope you feeling better today. Drink lots of liquid....due to the loss.
You keep well, and have a nice day.
Keep a song in your heart.
Lee.

salwana nordin @ che'wa said...

hello uncle lee..

selamat berkenalan :)

yes..saya tau ubat arang tu dan kt umah pun ada tp ntah kenapa terlupa ttg itu hhhheee..

btw thanks for ur concern!!!

have a nice day to you too!!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...