CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 29 March 2012

kasut saya :)

Tak banyak mana, tak lawa mana, tak mahal mana pun tp nk tunjuk gak hhhaaa..bole??

Malam smalam lepas abis sidai baju bajan, terus susun2 kasut yg b'sepah macamkan dilanggor beruk kkkee....melampau..

Eh..baru perasan kasut kita banyak flat shoes ala2 ballerina :)

Kami adik beradik mmg ske kasut sarung gini..senang dan simple gamaknya..so kalo npk yg cute2 trus beli kan :)

 susun dulu nk masuk blog katanya..

Dah tu kasut2 aku tak mahal mana pun, smua bawah RM20..jenama jgn tanya ye..kang aku sebut melopong pulak korang kan..apa ni?jenama apa?siapa yg buat?apakah?kenapakah?..wahhhhh memacam p'soalan yek!malu i ok!**blushing**

Jadi la buat belasahan tiap2 ari pegi keje..eh jalan2 pun hantam saja la :)

Buat masa ni ada kaler oren kelabu, light and soft pepel, shocking blue, merah, pink dan putih..lepas ni nk cari kaler lain plak..

Adik aku kata skang fesyennya baju warna lain, kasut warna lain..bole???mangsa fesyen sungguh la kan..kalo npk aku mcm pelangi tu maafkanlah ye..

**siap la kau dik, kalo ada org kutuk kakakmu ini ye, suke lettew tgk kita burok ye..ye..ye..hhhaaa**

i luv the red one :)

Eh..aku ada gak kasut mahal sket..ada 3 je pung..brand ni kalo aku sebut confirm tak nganga la korang..saja tau..hhhaaa..


Yg atas ni jenama bata ngan vincci, ni kalo ada hari aku rasa nk m'gedikkn dan 'meninggikan' diri **aku kan bonzai** aku pakai la..2-2 wedges..

Langsung tak ada kasut tumit tinggi..tak reti nk pakai high heel..kalo pakai kang trus tak ada keyakinan diri...wwwaahhhhaaaa..kaki tak bedong :P

Selipar lagi la bole kira..1 sajo hhhaa..jadi la..kdg2 pakai je selipar raof takpun selipar hadi je bila nk kluar depan umah tu ha..selipar alya tak bole la..melampau eh!

**ok kasut2..lepas pose masuk blog..sila masuk balik dlm almari ye :)**



2 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

suke beli kasut gak ye..
heheh.. sama la kite, ada 2 lg lom sempat pakai,
kaki kena simen.. pasni tataw la bleh pakai ke tak,
nk cari flat plak.. heheh

salwana nordin @ che'wa said...

suka jugak leily :D..kalo murah rajin la saya beli, kalo mahal..setahun sekali kot hhheee..

senang flat ni..simple dan mudah :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...