CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 22 December 2011

telekung ijau

i luv green!

Assalammualaikum..salam jumaat

Smalam dah beli pun telekung si alya ni :D..saiz M..telekung utk bawak ke sekolah dan guna kt rumah nnt..i'Allah

Aritu gigih cari online rupanya ada je kt pekan kuala ni *itu pun my sil yg bgtau,kalo x harem jaddu x tau kkkee* 

Yg online ni sweet jugak..b'kenan sgt2 corak dan kalernya tp hg bole tahan lor..nyaris nk beli dah hhha..

 bunga2an..
 ske combination ni..ijau+fink!

Butik ni pun ada jualkn sejadah utk kanak2..alahaiiii kalo dapat sejadah ni pun comels ;D..nnt x yah berebut2 ngan abg..


So sbbkn masih kecik kita beli murah2 aje dulu ek!kata baru nk belajor b'solat kan..i'Allah ada rezeki nnt ibu belikan telekung dan sejadah ini okies!

Kenapa ijau?mcm biasa bg dia pilih kaler dulu..

 kemain suker,belum b'basuh dah nk pakai..

Ibu: kakak nk kaler apa?
*ada 4 kaler ijau,kuning,oren,blue dan pink*
Dia: nak taler yello..eh x nak..nak gamba stoberi,nak wane gwin..
Ibu: sure?nk green?
Dia: ye lah..gwin..

read
taler=kaler
yello=yellow
gwin=green
stoberi=strawberry

Kepelikan plak slalu beli apa2 mesti choose kaler fink tp smalam kaler yellow dulu plak hhhaaa...

Nak mencari kain pelekat utk hadi plak..kesian asyik guna pelikat baba tp still x jumpa2 lg kt pekan kuala ni :(..agaknya kt kelantan terengganu byk kot..kena gi ni wahhhhhh!!!!

*semoga Allah mudahkan kami mendidik mujahid dan mujahidah2 menjadi murabbi mithali..i'Allah*

2 comments:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

cantiknye telekung utk alya..tak sabar tunggu aishah besar eheheh

salwana nordin @ che'wa said...

tq pn rose :D

saya dulu pun begitu menunggu anak pomp besar baru bole beli hhhee

salam p'kenalan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...