CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 31 July 2011

kasut raya very the gegurls


Smalam misi m'cari kasut raya alya..kena pegi cari gak sblm pose sbb kalo dah pose confirm x kluar dah :P..aku ske beli kasut kt alya sbbnya dia ske pakai..

So thn ni utk alya ada la 2 pasang kasut mary jane,murah aje dlm rm30++/pair..knapa style mary jane?sbb ibunya yg over b'kenan lgpun npk very gegirl lor hhheee,gigih m'cari sbb saiz dia utk kasut gini x ada kt pasaran,end up aku beli besor sket,kalo bole nk pakai lama lgpun nk b'stoking bagai elok le tu..,kalo pakai ngan dress dan skirt nice kan!...selipar,sport shoes & sandal pakai yg lama aje,still elok pun..

Awatif pun dah ada 2 pasang..jadi la bukan bole jln pun..buat lapik2 kaki aje..yg merah tu raof hadiahkn lepas dia lahir aritu,yg pink tu aku hadiahkn plak :D

Hadi punya x ada ke?ha'a dia punya mmg x ada yg baru,just pakai kasut lama,still elok sgt2 sbbnya bila baba dia beli,dia x rajin nk pakai,dia kalo jln2 ske pakai selipar yg dah bole jual kt bundle..tu yg kami menyampah nk beli lagi!nasib la ko ye..

Eh korang dah beli?

4 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cumel la kasut alya..
kasut kak alya mommie blom beli lg ni..
huhuhu, br beli selai dua baju die..
neway, salam Ramadhan & selamat berpuasa.. =)
semoga mendapat keberkatan dan rahmat dari-Nya, amin!!!

salwana nordin @ che'wa said...

tq acik leily..:D
kasut kak alya byk saiz dan byk design kt pasaran kan..x pe raya lambat lg hehehee...

kami ni dah shopping raya pun hhahaaa..giler cepat kan hahah..bukan pe bln pose dah malas nk kluar :D

I think I write said...

c.wa, kat ne nak beli mary jane tu? mcm cute je pun.... As dah belikan kat adelia.. cuma amani jer blum lagi. Last2 yr amani beli osh cosh n nike... thn ni malas nak beli sport shoes dah.. Cdg nak beli yg gugurl coz adelia mmg beli yg gugurl dah.. Adelia pun sama, port shoes pakai nike last yr jer la...

salwana nordin @ che'wa said...

kalo dekat perak ni,beli kt ipoh..nama mall tu greentown,kedai kasut biasa je as..x ada jenama,murah je..lgpun susah nk cari style gini utk saiz kaki dia..

senang plak cari kasut adelia ye..style gini utk umur amani bykkkk as..dr yg mahal sampai yg murah..PARADE slalu byk!

cwa mmg ske kasut yg gegurl sket,kalo pakai dress dan skirt npk comel je kan..

ha'a sport shoes alya pun pakai yg lama sbb yg tu beli mahal sket so tahan lama :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...