CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 18 July 2011

ehem..ehem..b'day katanya..

 ehem..ehem..

Ok mula2 sekali geli tgk gambo sendiri heheee..tringin nak ambik gambo sendiri bajet dlm toilet sambil posing senget benget hahhaaa...siannnnnn...

Bagi chance ke mak budak ni..arini b'day dia hhhaaa...yg ke.........................tgk jari lorrr..

Umur dah naik la sethn :D..

Pd adik bradik dan kwn2 yg wish kt tepon dan fb..terima kasih byk2..korang mmg best siblings and fwen ever!xoxo :D

Thn ni pertama kali b'day tanpa asben..dia kan ke Thailand :(..tp pukul 12.01am dah text wish me!

Thn ni jugak x kedengaran suara2 yg 'menyumbangkn' lagu b'day hhhaaaa...ye  la anak2 konpem kena ingatkn dulu'..'adi,ayya..arini b'day ibu,sila ucap!'...hhahaaa..paksa anak2 bole???hhehee

Dpt hadiah x?dpt awal lg..actually hadiah anniversary merangkap b'day katanya..hhhmmmm...kalo sapa2 penah baca n3 dulu2,i guess korang bole agak apa dia nk bg bila b'day..apa lain kalo bukan jam tangan hahaha..kali ni fink kaler ok!

Anak2 x bg apa pun..sekadar ucapan w/pun kena ingatkn hehee,hadi pun x buat kad kali ni..moody memanjang budak tu..geram aku!

Ok la sekali lg terima kasih pd smua yg m'doakan aku dan kluarga..semoga Allah m'berkati hidup kita smua...i'Allah!

Last but not least..makin b'tambah umur,semoga makin b'tambah jugak ibadat adanya utk bekalan ke akhirat..i'Allah..

Lots of Lov..

4 comments:

mama_izz said...

hepi besday kak.. moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki...:P

salwana nordin @ che'wa said...

tq dik..

itu la yg selalu diharapkn..i'Allah

kekwa10 said...

err err aku bajet adik2 ko blm tgk n3 sesi ngutuk hahahaha..

salwana nordin @ che'wa said...

n3 mana?kalo x ngutuk dlm blog pun,dlm fb pun asyik kutuk mengutuk hhhhaaaaaaaaaaaa...susah2 esok kalo balik smua kutuk depan2 lg best hheheheee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...