CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 6 December 2011





Cuti panjang aritu kemana?

Kami balik kampung,sepupu raof kawin,kalo x ada kenduri pun rasanya mmg nk balik kampung sbb dah lama x balik..raya haji aritu pun x balik kan :D..

Eh tiba2 cite lain lg eeekkke...cite ke zoo pun belum start..benda dah save dlm draft so kita kluarkn dulu..kang basi w/pun mmg basi hhhhhaaa

Back to story td...tido 2 malam,hari isnin balik la..

On the way balik singgah ke jasko perda sbb raof nk beli keperluan sekolah hadi..


 bagus..baik baca buku dr gaduh kan!

Awal ke?mmg selalunya begitu :D..bila raof ajak tu means dia dah ada budget,beli sikit2 aje,just tambah mana yg dah x elok,maklum la masuk sekolah ni mmg byk nk pakai duit..dgn yuran lagi,itu ini..:(

Itu pun brg2 sekolah alya belum beli apa pun lg..tu fikir kendian :D

Sampai awal giler kt jasko..kul 11 gitu..org pun x brapa nk ada ,apalagi meh kita possing mana2 yg patut dulu kkkee...tp sat je..tiba2 dlm t'ari penuh mall ngan umat manusia..:D




Pusing2 la mana yg patut dulu,baru p'belian b'mula..pusing2 lagi pehtu makan,solat..dlm kul 4 gitu gerak balik..x larat lama2 ngan budak2 ni..hhuaaaaaa...menangis mak ok!


Dalam kete masing2 ketiduran..ngantuk tahap apa dah,b'himpit b'2 kt belakang ngan beg plastik yg beso gedabak pun redha aje hhahahaaa...adik awatif tido atas ribaan ibu la :D

2 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

musim cuti skolah ni mmg rama yg nek pelamin..
sonot ler dorang leh blk kg..

pstt, brg² skolah alya kt sini pun blom beli..
adess, bile nk start tatau..
tgu gaji la.. heheheh

salwana nordin @ che'wa said...

ha'a la leily..bole dikatakn setiap minggu tp x smua dpt pegi :D..

alya pun nk masuk sekolah dah ye..banyak belanja jugak bila anak2 dah ke sekolah..

kami ni pun beli sikit2 aje..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...